Borisav BurmazRapid

Comentam impreuna RAPID – UTA | Echipe probabile

Comentam impreuna RAPID – UTA | Echipe probabile

RAPID (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Djokovic, Oaidă, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi
REZERVE: Drăghia, Hasani, Funsho, Hromada, I. Cristea, Dr. Grigore, Petrila, C. Cîrjan, El Sawy
ABSENȚI: Emmers, Onea, Kait (accidentați), Borza, Al. Albu (excluși din lot)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

UTA (4-3-3): Kucher – Căpuşă, Stolnik, Benga, Rodrigues – Marcelo, Mihai, Joao Pedro – Micovschi, Tudorie, Omondi
REZERVE: Iacob, Lopez, Stanciu, Fabry, Morar, David, Iurasciuc, Luckassen, Trif
ABSENȚI: Stahl (accidentat), Conte (suspendat), Vulturar, Pop (în afara lotului)
ANTRENOR: Mircea Rednic

Stadion: Superbet Arena Giulești
Arbitru: : Cătălin Popa (Piteşti)
Asistenți: George Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR: Rareș Vidican (Satu Mare)
Asistent VAR: Andrei Moroiță (Ploieşti)

Parerea ta despre acest meci este asteptata la comentarii. Haideti sa discutam impreuna partida dintre RAPID si UTA.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Flancul nostru stang cavalerie usoara (Badescu, Petrila sprijiniti de batranul Djocovici sau Oaida), unde ei ataca cu Capusa si Micovschi.

 2. Sabau nu s-a predat. Avem de ales: pierdem 1,5 pcte si scapam de Hagi in play off ( Hagi poate lua maxim 4 pcte, cu CFR si Botosani, daca Mutu nu da cu mucii in fasole, cum e de asteptat) iar UTA, cu victorie cu noi, acasa cu Mititelu si deplasare la caini, poate lua 9 pcte , 1 peste Hagi.) .Daca Mutu isi depaseste conditia si il bate pe Hagi intra in joc si Clujul lui Sabau (si primarele influent Boc ) . Cred ca totusi nu ne punem rau cu Hagi si il caftim pe Rednic ( si asa ne a lasat inafara lotului si pe Rares Pop si pe Vulturar. Cu Hagi ne socotim in play off.

 3. Da vedeti ca formatia pe care ati pus-o mai sus e jucata de Bergodi ca 4-4-2 nu 4-3-3. Ar fi mers incercat un 4-3-3 : Aioani-Onea, Sapunaru,Iacob, Braun- Cîrjan, Djokovic, Oaida- Papeau, Rrahmani, Krasniqi, dar Onea e accidentat.

 4. P.S. Conteaza enorm daca Hagi ia puncte la Sabau. Daca Hagi ia 3 pcte la Sabau, Rednic joaca degeaba, doar din orgoliu.

 5. De obicei si Rednic ca si Leo Grozav o lalaie in prima repriza si baga in ultimile 30 minute artileria grea. Asa a fost surprins Bergodi la Iasi, jucatorii nostrii care au intrat nefiind cei mai cei. Probabil acum o sa pastreze niste piese grele pentru repriza a2a, Burmaz, Krasniqi,Petrila Depinde cu cine incepe pt regula under 21, Badescu sau El Sawy. Probabil cu El Sawy, sprijinit pe stanga de Braun si Papeau. Pe dreapta Cristea( a mai jucat fundas dreapta), Funsho (face si faza de aparare, nu prea le mai are cu atacul) sau Hassani sprijiniti de Djokovici. Aioanei- Braun-Iacob-Sapunaru-Cristea/-Hromada-Djokovici / El Sawy- Papeau-Hassani(Funsho)/ Rrahmani. Dupa pauza, in functie de scor: Badescu, Burmaz, Petrila, Krasniqi, Oaida, Sau daca incepe cu Badescu stanga, Braun revine pe dreapta in tandem cu Funsho sau Keasniqi. Are toate variantele Bergodi, depinde numai de el cum si cand ii pune in teren. Este meci 9ca si cel de la Iasi) doar de antrenor, unde, din pacate nu a avut inspiratie.

 6. Vedem, mai sunt cateva ore, de mine nu scapa daca isi bat joc, bine antrenoare, oaida-craci, djokovic-indolentu, papeau-playstation, ma prostule, astia merita sa fie titulari?
  Se contureaza acelasi joc ce iti distruge neuronii!!!
  Patroane 80%, cat mai ai rabdare?
  Ai bagat milioane si ramai ca sfinxul din bucegi in tribuna, imi pare rau de matale!
  Rade ala cu sapca cu cruci cusute cu ata rosie in toate directiile, aleluia !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.