Adrian MutuRapidȘtiri Rapid București

CFR – Rapid e o partida speciala pentru Adrian Mutu. Declaratii inainte de meci

Adrian Mutu recunoaște că meciul din Gruia va fi unul special pentru el. Tehnicianul a stat pe banca giuleștenilor în perioada martie 2022 – iulie 2023.

„Obiectivul nostru este cel de a da continuitate acestor rezultate bune, bineînțeles că ne dau o liniște morală pentru a putea pregăti următorul meci. Când ai victorii în spate încrederea în tine și în echipă crește. 

Mă bucur mult pentru băieți că au crezut până în ultima secundă în meciul trecut, asta este atitudinea pe care o vreau la CFR, trebuie să fim învingători. Așa va fi și mâine, vom avea un meci greu, de luptă, dar trebuie să credem până la final.

Rapid e o echipă periculoasă, este într-o formă foarte bună, au același număr de puncte pe care îl avem și noi, trebuie să ne așteptăm la un meci greu. Ținem neapărat să câștigăm meciul pentru a Nu cred că are o importanță că am antrenat acolo. Toți din fotbalul românesc ne cunoaștem între noi. Sunt alți jucători, alt antrenor, va fi un meci interesant.

E o partidă specială pentru mine, dar sunt concentrat doar pe echipa mea, i-am analizat, le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă.

Nu este primă de joc, nu jucăm pentru prima de joc. Trebuie să jucăm pentru rezultat, pentru ceea ce înseamnă acest club. E problema conducerii dacă după meci va fi o primă, noi trebuie să ne gândim doar la cele 3 puncte”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Viata si sansa lui la CFR e ca a lu’ Terente in balta. Un oltean ot’ in capitala Ardealului. Varga nu ii permite experimentele facute la Rapid si cat de curand se lamureste cat de mediocru este. Pacat ca nu a apucat inca sa le strice echipa, ne era si noua mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.