Gigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Ce acri sunt strugurii, nu-i asa?! Declaratiile lui Gigi Becali despre atacantul Rapidului

Gigi Becali a lansat ironii la adresa lui Borisav Burmaz pe care a precizat că nu l-ar transfera nici dacă l-ar putea lua pe gratis

Vârful de atac sârb a reușit să marcheze trei goluri în tot atâtea meciuri disputate pentru „giuleșteni”, ultimul, cel înscris cu Oțelul, fiind o adevărată bijuterie.

Nici nu știu cine e. Nici habar n-am și nici nu mă interesează. Și dacă mi-l dă acum gratis, nu-l iau! N-ați văzut ce jucători vreau eu? Eu vreau jucători care dau o dată câte un șut, dau gol… așa să-l ia pe Compagno.

E mai bun ca Burmaz. Nu mă mai interesează Compagno! Nu știu despre ce e vorba cu el. Brumaz nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali.

Dan Șucu, principalul acționar de la Rapid, a rămas impresionat de Borisav Burmaz, noul atacant al echipei. Sârbul de 22 de ani a marcat deja 3 goluri în primele 3 meciuri.

„Burmaz este un atacant excepțional, repet, excepțional. Pentru noi nu este o surpriză. El dăduse în toamnă 10-12 goluri, era al doilea golgheter al Serbiei. Un campionat foarte, foarte valoros, un campionat care produce jucători ce pleacă pe zeci de milioane de euro în străinătate și eram convinși că va face treabă și la noi

Nu este, repet, nicio surpriză majoră că joacă la acest nivel. Este un atacant care are în sânge simțul golului și ne va ajuta foarte mult.

Cred că, în acest moment, Burmaz și Rrahmani formează cea mai bună pereche de atacanți din România. Și o spun cu respect, nu vreau în niciun caz să fiu o declarație în defavoare adversarilor noștri. Dar asta este părerea mea, repet, ca necunoscător”, a declarat Dan Șucu, potrivit fanatik.ro.

Dan Șucu a făcut un anunț important pentru fanii rapidiști: „Vă anunț oficial că vom face asta”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a făcut un anunț important pentru fanii formației giuleștene.

Oficialul echipei de lângă Podul Grant a dezvăluit căror jucători din lotul lui Cristiano Bergodi are de gând să le activeze clauza.

„Situația lui Emmers este foarte, foarte simplă. Este un jucător extrem de important pentru Rapid, a avut o accidentare delicată, care în mod normal, la un om care nu face sport de performanță s-ar fi rezolvat, s-ar fi vindecat mult mai repede.

Fiind vorba însă despre un fotbalist, accidentarea lui la acel deget a fost una mai delicată, mai complicată așa, iar recuperarea a mers mult mai greu. Emmers se află în Belgia, unde este supus unui tratament și unor exerciții specifice și, din ce am înțeles, la sfârșitul lui februarie o să putem beneficia de serviciile lui.

Nu se pune problema ca Emmers să plece de la Rapid. Este unul dintre jucătorii care ne plac foarte mult și vreau să vă anunț oficial că vom activa clauza de prelungire automată a contractului.

În vară, lui Emmers îi expiră contractul și îl vom prelungi cu încă un an, pentru că avem această opțiune de prelungire. Va sta în continuare cu noi și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, fiindcă este unul dintre jucătorii de mare viitor ai Rapidului.

La fel, în ceea ce îl privește pe Papeau, pot să vă anunț că și la el vom proceda la fel. În vară îi expiră contractul, dar avem această clauză de opțiune de prelungire pentru încă un an pe care o vom activa.

Deci pot să-i anunț pe fanii giuleșteni că doi dintre jucătorii exponențiali care ne încântă și ne-au încântat până acum vor rămâne în continuare la Rapid și pe mai departe. Deci din vară, atât Emmers, cât și Papeau vor mai fi un an în Giulești și sperăm să ne bucurăm cu toții de obiective și, de ce nu, de titlul de campion”, a declarat Dan Șucu, oficialul giuleștenilor, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Este prea idiot să poată vedea realitatea,el trăiește in lumea lui,cu boieri, slugi,oi….

 2. Este prea idiot să poată vedea realitatea,el trăiește in lumea lui,cu boieri, slugi,oi….

 3. Ce cauta oaia aici ?
  De ce se creeaza articol cu oaia ?

  S-a mai semnalat de mai multe ori, in trecut si de altii, ca nu trebuie sa mai fie pomenite paterile lui, pe site.

  Mai bine dati in loc, comentarii cu si despre fetele noastre minunate de la handbal.
  Plus ca ieri a batut si pe csm.

  Pai ce facem ?
  In loc sa vorbim de realizari, de performante, de ai nostri, de ale noastre, sau de handbaliste…creati pe site articol cu oaia ?
  Nu e deloc ok….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.