Borisav BurmazRapid

Ce a declarat Burmaz in presa din Serbia despre suporterii Rapidului

Burmaz a declarat presei din Serbia că este mulțumit de transferul la Rapid București și că apreciază stilul ofensiv al echipei, atmosfera din tribune și noul stadion, scrie sport.ro care citeazã presa din Serbia.

„Am cântărit totul bine. Mi-a plăcut stilul ofensiv al jocului, cursa pentru primul loc și atmosfera bună din tribune. Fanii noștri sunt mereu alături de noi, stadionul este plin, vreo 15.000 de spectatori, ceea ce este ceva nou pentru mine. Și este o mare provocare să urmărești titlul”, a spus Burmaz, pentru MaxbetSport.

Burmaz, impresionat de ‘Micul Paris’

Atacantul a vorbit și despre București, despre rivalii din Liga 1 și despre ambițiile sale.

„Rapid este o echipă ofensivă și urmărim mereu victoria. Sâmbătă am fost opriți de Poli Iași (n.r. – 3-1), dar nu ne vom da bătuți. Avem un stadion nou, unde rivalii nu sunt ușori într-o atmosferă grozavă. Centrul sportiv este construit la standarde înalte și depinde de noi să luptăm.

 Un oraș mare și frumos (n.r. – Bucureștiul), așa că pe bună dreptate îl numesc ‘Micul Paris’. Le place fotbalul aici, iar când am primit oferta, a fost grozav din punct de vedere financiar. Din punct de vedere sportiv, cursa cu Clujul și Steaua (n.r. – FCSB) va fi interesantă, mai ales în play-off”, a adăugat Burmaz.

Burmaz a fost transferat de la FK Vozdovac la finalul anului trecut. Atacantul de 22 de ani a mai jucat la Graficar și Radnicki Kragujevac 1923. A evoluat și pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei.

În acest sezon de Superliga, Burmaz a adunat șase meciuri, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Hai ca mai sunt cateva ore pana la meci, iara imi creste tensiunea, va spun cum o sa joace, 1 pasa, 3 gresite, bubuim mingea de la sapun in fata, legam si noi 4-5 pase?Facem presing?Nu scapati de mine nesimtitilor, dracu va i-a daca si azi luati ceaiul!
  Daca si astazi luam bataie si „difisile” este tinut in jilt, avem conducere de 2 bani si-un sfert!

 2. Da, Burmaz este o rezolvare pe linia de atac !
  Însă nu pricep ce este în capul macaronarului de la cârma echipei : ce are de împărțit cu Funcho, cel care nu are plămâni în el, vine pe fund și îi ia mingea pe care o duce în careul advers ; și tu îl bagi în echipa în ultimele 15 min și vrei minuni ;
  – de asemenea, Petrila, și-a revenit, el este omul care face diferența ( viteză, insistență ) ;
  – la fel s-a întâmplat și cu A. Ioniță : nu l-a băgat , apoi au umblat la bani pt el și l-au trimis la dracu-n praznic să joace ; ce să joace acolo, sârba, hora, ori învață kung fu ?
  – MACARONARUL are o problemă : când i se pune pata pe un jucător, poate să fie el de aur, NU ÎL BAGĂ ÎN TEREN de-ar crăpa lumea ;
  – toți vb la tv, comentarii sportive,că acest Funcho este de un real talent, dar MACARONARUL nu aude ;
  – o să vedem pe dracu când Funcho va cere să plece ;
  – or fi și kosovarii + sârbii aduși buni de ceva, DAR NU PRICEPEM CĂ EI AU CEVA UNII ÎMPOTRIVA CELORLALȚI DIN CAUZA SITUAȚIEI DIN ȚĂRILE LOR ? Nu își pasează, nu se văd pe teren ;
  – ce a făcut Rahmanni în ultimele meciuri : efectiv s-a întâmplat să dea un gol, încolo se încurcă în DRIBLINGURI mijlocul terenului și mai grav, în careul advers , deci REZULTATE NULE !
  MACARONARULE, în acest mod nu vom cîștiga nici locul 2 , deșteptul lumii !
  – de ce nu mai face schimbări , că ne-au învățat alții jocul pe din afară ? De fraier ce este macaronarul și ÎNCĂPĂȚÎNAT !

 3. Este jucătorul care poate marca pâna în ultima secundă a jocului, indiferent cum a jucat până atunci. Dacă mingea ajunge la el în preajma careului , este în stare să creeze ocazia de gol.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.