Borisav BurmazRapid

Burmaz a vorbit în presa din Serbia unde a lãudat suporterii Rapidului. Ce spune fotbalistul despre capitala României

Burmaz a declarat presei din Serbia că este mulțumit de transferul la Rapid București și că apreciază stilul ofensiv al echipei, atmosfera din tribune și noul stadion, scrie sport.ro care citeazã presa din Serbia.

„Am cântărit totul bine. Mi-a plăcut stilul ofensiv al jocului, cursa pentru primul loc și atmosfera bună din tribune. Fanii noștri sunt mereu alături de noi, stadionul este plin, vreo 15.000 de spectatori, ceea ce este ceva nou pentru mine. Și este o mare provocare să urmărești titlul”, a spus Burmaz, pentru MaxbetSport.

Burmaz, impresionat de ‘Micul Paris’

Atacantul a vorbit și despre București, despre rivalii din Liga 1 și despre ambițiile sale.

„Rapid este o echipă ofensivă și urmărim mereu victoria. Sâmbătă am fost opriți de Poli Iași (n.r. – 3-1), dar nu ne vom da bătuți. Avem un stadion nou, unde rivalii nu sunt ușori într-o atmosferă grozavă. Centrul sportiv este construit la standarde înalte și depinde de noi să luptăm.

 Un oraș mare și frumos (n.r. – Bucureștiul), așa că pe bună dreptate îl numesc ‘Micul Paris’. Le place fotbalul aici, iar când am primit oferta, a fost grozav din punct de vedere financiar. Din punct de vedere sportiv, cursa cu Clujul și Steaua (n.r. – FCSB) va fi interesantă, mai ales în play-off”, a adăugat Burmaz.

Burmaz a fost transferat de la FK Vozdovac la finalul anului trecut. Atacantul de 22 de ani a mai jucat la Graficar și Radnicki Kragujevac 1923. A evoluat și pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei.

În acest sezon de Superliga, Burmaz a adunat șase meciuri, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Lasa interviurile, da goluri, nu cu stangu-n dreptu, nu uit cum ai dat in amicale din 2 m pe langa basica!
    Cu iasiu lu grozavu care musca carne vie din fotbalisti, l-a luat de gat pe altu, ce a aruncat tricoul pe jos, ai fost praf!
    Deocamdata sunteti jucatori slabi si foarte slabi, nu mai visati la real, barca, sincer, sunteti de liga 2 din china!
    Hai sa dansam disco!

  2. În scurt timp ” a jucat la Rapid” sau „format la Rapid” va cântări foarte mult în CV-ul unui jucător. De urmărit. FZR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.