RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

A semnat cu Rapid, dar pana la vara va juca in alta parte. Declaratii de ultima ora ale lui Victor Angelescu

Rapid a mutat spectaculos în perioada de transferuri din iarnă. Cătălin Vulturar este cel mai recent nume care se alătură giuleștenilor. Totuși, aglomerația din lotul lui Cristiano Bergodi, dar și presiunea uriașă din lupta pentru câștigarea titlului, i-a făcut pe șefii „alb-vișiniilor” să ia decizia de a-l împrumuta pe Vulturar la UTA Arad, scrie fanatik.ro.

Victor Angelescu, declarații de ultimă oră despre transferul făcut de RAPID

„Aceasta va fi mereu strategia noastră, să ajutăm loturile naționale, să ajutăm România și să creștem jucători de valoare care să facă performanță sub tricolor.

Acesta este unul dintre marile motive pentru care l-am adus pe Vulturar la noi pentru că este un jucător de perspectivă, care poate să facă pași mari chiar și spre echipa mare a naționalei României în viitor și care poate să ajute tot ce înseamnă fotbalul românesc.

Îi urăm succes, ne bucurăm că a ieșit acest transfer foarte important. Suntem ferm convinși că Vulturar va ajunge foarte repede unul dintre jucătorii cei mai importanți ai Rapidului cu care bineînțeles vom încerca să ne atingem toate obiectivele propuse”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Sunt bune și chiar foarte bune achizițiile și întăririle / dublurile pe posturi , doar ca acum depinde într-o foarte mare măsură de capacitatea antrenorului cat este de capabil să-i poată integra în angrenajul echipei pt ca luați ca individualități putem spune ca sunt jucători pe care să te poți baza…!!!…timpul ne va arata dacă eu am dreptate sau nu…!!!…să sperăm și să credem ca Rapidul va deveni o forță și ca ne va îndeplini dorința noastră a tuturor de a-l vedea acolo sus pe prima treaptă a podiumului ligii 1 iar cei care-l conduc vor fi cei mai potriviți pentru locurile pe care le ocupă în anturajul echipei…!!!…să le dea Dumnezeu sănătate , puterea și înțelepciunea cea mai potrivită în ce privește binele Rapidului investitorilor Șucu și Angelescu , lui Nico , antrenorului Bergodi , jucătorilor nostrii dragi și nu în ultimul rând tuturor rapidiștilor nostrii dragi care susțin această echipă draga nouă tuturor , mulțumesc lui Dumnezeu pt tot și pt toate…!!!…Dumnezeu este Rapidist de al nostru , doamne ajută-ne…!!!!…

  2. Interesanta decizie…stam chiar atat de bine la capitolul mijlocasi ? Pana una alta se pare ca n-avem de loc linie de mijloc, un mijlocas defensiv era foarte bun in conditiile astea. Nu stau sa judec deciziile conducerii, poate au alt plan, numai ca de o perioada buna vad ca doar zeita Fortuna ne ajuta. Parerea mea este ca trebuia sa-l pastram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.