Daniel PancuMircea LucescuRapidȘtiri Rapid București

Vine Mircea Lucescu la Rapid?! Daniel Pancu: „În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd”

Fostul jucător emblematic al Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit despre viitorul posibil al lui Mircea Lucescu, o legendă a fotbalului românesc și internațional.

“În România n-are ce să antreneze, decât Rapid sau Dinamo. În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd„, a declarat Pancu, potrivit as.ro, evidențiind că pentru un antrenor de calibrul lui Lucescu, doar două opțiuni ar fi cu adevărat demne de luat în considerare.

Pancu: „Lucescu Va Antrena În Continuare!”

Legenda Rapidului a adăugat că Mircea Lucescu este departe de a se retrage din activitatea de antrenorat. “Va antrena în continuare! Va antrena pentru că-l văd foarte verde, nu verde! Acum m-a certat de ce nu sunt zi de zi, ce caut eu selecţioner„, a dezvăluit Pancu într-o conversație cu fostul său mentor.

O Posibilă Întoarcere Spectaculoasă a lui Lucescu

Dan Şucu, patronul Rapidului, nu este străin de ideea de a-l aduce pe Lucescu înapoi în Giulești. Se pare că discuțiile pentru o posibilă revenire a fostului antrenor la Rapid au fost deja inițiate, cu Şucu mărturisind că „a purtat deja discuții cu Mircea Lucescu” pentru o eventuală revenire. Acum, decizia finală se află în mâinile lui „Il Luce”.

Mircea Lucescu, cu o carieră de antrenorat impresionantă și cu realizări notabile la nivel internațional, ar putea să aducă un suflu nou în fotbalul românesc, dacă decizia lui va fi una afirmativă. Fanii Rapidului și ai Dinamo sunt cu siguranță în așteptare, sperând să vadă o adevărată legendă revenind pe banca tehnică în Giulești sau în Ștefan cel Mare.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ma mir cum il mai suporta pamantul pe acest DJDANY…chiar este asa de destept si (crede ) le stie pe toate. Nu i-ar fi rusine pe la bot.

  2. Lasati-l sa se bucure de pensie, la 80 de ani ce sa antrenezi, abia te mai ti pe verticala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.