Fan ZoneRapidȘtiri Rapid București

Umor giulestean | Cine spune un fan ca a fost jucatorul meciului cu Dinamo

Clubul Rapid si-a invitat, ca de fiecare data, suporterii sa voteze jucatorul meciului. Dupa partida cu Dinamo, Ion Dumitrascu a raspuns, genial:

Cu toată dragostea și cu tot respectul, de data asta a fost o jucatoare: Zeița Norocului! 😀

Tu ce parere ai? Cine crezi ca a fost jucatorul meciului din punctul tau de vedere?

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. GEORGE GĂMAN a fost „jucătorul” meciului (două penaltyuri nedate pentru RAPID și refuzul de a revedea cele două faze la monitorul de la marginea careului.
    Acest așa-zis arbitru a mai fost suspendat nu mai puțin decât 3 luni anul trecut pentru greșeli la fel de mari ! Ar trebui să fie trimis la județ să arbitreze nu în liga întâi !

  2. Raman uimit cum WCUSB primeste 11 metriuri din nimic iar noi nici pe alea clare ca vaca nu le primim.. frustrant rau!! Da de acord nu am facut cel mai bun meci.. dar asa pe fata sa fii dezavantajat…

  3. Asta da noroc sa ti se refuze doua de 11m clare ca lumina zilei. Jucatorul meciului a fost ECHIPA.

  4. Din păcate, arbitrul. Un penalty clar și unul ca al oilor. Plus numeroase faulturi împotriva noastră, acordate eronat. E deja al treilea meci când suntem defavorizați, pt ca am ajuns aproape de oi: sepsi, Ploiești și Dinamo. E un impostor pe la TV, probabil plătit de Gigi, care se da specialist și da credit arbitrilor care greșesc împotriva noastră. Trebuie tras un semnal de alarma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.