Scandal

Suporterii Rapidului boicotează meciul cu Dinamo: „La inelul 3 să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

Arena Națională se pregătește să fie scena unei confruntări memorabile în Superliga de fotbal a României, duelul Dinamo-Rapid, programat sâmbătă la ora 20:00. Cu toate acestea, spiritele s-au încins deja înaintea marelui meci, în urma unei decizii controversate legate de distribuirea biletelor pentru fanii Rapidului.

La ora 16:00, în fața stadionului Giulești, peste 200 de suporteri erau gata să-și achiziționeze bilete pentru derby. Însă, veștile primite cu privire la locurile alocate de Dinamo, situate la inelul 3 al stadionului, au declanșat nemulțumire și dezamăgire în rândul fanilor Rapidului.

Contestarea Locurilor Alocate și Reacția Liderului Suporterilor Rapidului

În lumina acestor evenimente, Liviu Ungurean, liderul suporterilor rapidiști, cunoscut sub numele de „Bocciu”, a îndemnat fanii să boicoteze meciul și să nu achiziționeze niciun bilet. Declarațiile sale transmise fanilor subliniază nemulțumirea profundă și dorința de a fi tratați cu respect.

„Ne-au promis 2.800 de bilete, dar cei de la Dinamo au considerat că trebuie să ne urce sus, la ultimul inel. Galeria Rapidului are tradiție, are istorie și vrem să fim respectați. La inelul 3 să meargă ei cu cățelușii lor de companie! Noi vom sta la un restaurant și vom urmări meciul fiecare cum poate”, a declarat Ungurean pentru gsp.ro.

Reacția la Incidentele de la Meciul Tur și Viitorul Derby-ului

Ungurean a pus sub semnul întrebării și legitimitatea derby-ului cu Dinamo, menționând că adevăratele confruntări ale lui Dinamo sunt cu echipe precum FC Pașcani sau Bumbești Livezeni, nu cu Rapid, care este considerată o echipă de o categorie superioară.

Rapidiștii au părăsit casele de bilete fără să achiziționeze vreun bilet, în așteptarea unei posibile rezolvări a situației. Întreaga comunitate de fotbal este acum cu ochii pe derby-ul Dinamo-Rapid, așteptând să vadă cum se vor desfășura evenimentele și dacă spiritul sportiv va triumfa peste disputele administrative.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Este o mare mizerie ceea ce face clubul Dinamo. Prin acest gest dau dovada de lipsa de caracter. În acest caz ar trebui sa intervină Liga profesionista de fotbal și sa sancționeze clubul gazda al acestei partide de fotbal. Clubul RAPID și suporterii acestuia nu au greșit cu nimic fata de clubul Dinamo. Este regretabil ceea ce se întâmplă în actualul context. Sper din tot sufletul ca aceasta situație sa fie rezolvata, spre binele tuturora. FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.