Rapid

Sfatul primit de Albion Rrahmani de la Jayson Papeau după accidentarea gravă pe care a suferit-o

Albion Rrahmani a primit un sfat prețios din partea coechipierului Jayson Papeau, după ce a revenit pe teren ulterior accidentării grave suferite în toamna anului trecut..

„Am vorbit cu el pentru că a vrut să ştie cum m-am simţit eu la primul meci, după revenire. Accidentările au fost diferite. Eu am revenit pe teren după 4 luni şi jumătate şi el s-a întors după 3 luni. Eu am stat cu o lună şi jumătate mai mult. Mi-a spus că se simte bine şi asta e cel mai important. Să-şi asculte corpul şi dacă simte vreo durere, trebuie să fie atent pentru că nu a fost o accidentare uşoară nici la el.

(n.r. dacă poate Rrahmani să înscrie din nou contra celor de la FC U, după ce în tur a reușit o dublă, chiar la meciul său de debut în tricoul Rapidului) Sper. Îi doresc asta pentru că este un jucător foarte bun şi dacă va juca aşa cum a făcut-o înainte de accidentare va fi foarte bine pentru noi.

În primul rând vreau să le mulţumesc (n.r. fanilor) pentru tot ce au făcut pentru noi de la începutul acestui sezon, de fapt, de când am ajuns eu aici. Au fost mereu alături de mine şi vreau să le mulţumesc şi pe această cale. Avem nevoie de susţinerea voastră la fiecare meci din acest an pentru a câştiga toate partidele. Trebuie să fiţi alături de noi!

(n.r. despre faptul că are o relație specială cu suporterii giuleșteni) Da, iar pentru mine este foarte important acest lucru. Îmi place acestă susţinere, o apreciez mult. Sunt genul acesta de persoană, nu doar jucător. Pentru mine este foarte importantă încrederea în orice tip de relaţie, între prieteni, familie. Dacă ei au încredere în mine, şi eu am încredere în ei. Da, chiar este foarte mare (n.r. familia rapidistă)”, a spus Jayson Papeau într-un interviu difuzat în cadrul emisiunii „EXCLUSIV RAPID”, difuzata pe prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.