Rapid

Sepsi refuză să își vândă fotbalistul celor de la Rapid! Anunțul lui Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi a anunțat că nu are de gând să își lase jucătorul să se transfere de la Sepsi Sf. Gheorghe la Rapid, scrie prosport.ro.

Echipa din Jud. Covasna a revenit în țară, după cantonamentul de iarnă, iar suporterii s-au temut că urmează să rămână fără unul dintre cei mai importanți jucători cu numai câteva zile înaintea primului meci oficial din 2024, acesta fiind dorit în Giulești.

Patronul de la Sepsi Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a anunțat, însă, că nu se pune problema ca Dan Șucu să îi „fure” vreun fotbalist.

Finanțatorul covăsnenilor a anunțat că vor mai veni doi fotbaliști și spune că nu se pune problema vreunei plecări în această iarnă.

„Nu este niciun jucător transferabil, mai avem nevoie de doi jucători, nu că am vrea să vindem. O să mai vină doi jucători, începând de mâine discutăm pentru un mijlocaș ofensiv și o aripă stânga”, a spus Laszlo Dioszegi, la revenirea în țară, după cantonamentul de iarnă.

Portarul Roland Niczuly nu a dorit să discute prea mult pe marginea unui potențial transfer la Rapid, însă a transmis că, dacă Horațiu Moldovan va pleca în cele din urmă, este deschis la negocieri.

„Vrem să ne îndeplinim obiectivul în acest campionat. Sperăm să fim într-o formă bună pe 19 ianuarie, la meciul cu Poli Iași. Trebuie să fim 100% și să câștigăm prima partidă.

Din păcate nu s-a putut (n.r. să fie un cantonament mai lung). Este foarte aproape acest meci, mai sunt doar 6 zile, din care una liberă. Ne rămân 5 zile pentru a pregăti acest meci, care este important pentru noi. Trebuie să începem cu dreptul, pentru a avea șanse la play-off.

Am avut un cantonament destul de greu, cel mai important e că ne-am întors cu toții sănătoși.

Nu pot să vorbesc în acest moment (n.r. despre un transfer la Rapid). Horațiu Moldovan este portarul Rapidului și al echipei naționale și nu ar fi corect din partea mea să vorbesc despre asta. Dacă va pleca Moldovan și va veni o ofertă, vom discuta”, a declarat Roland Niczuly.

The post Sepsi refuză să își vândă fotbalistul celor de la Rapid! Anunțul lui Laszlo Dioszegi appeared first on Prosport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Rapid, ia exemplu de la un club condus foarte bine. Fără jucători aduși pe sume mari, ca de Rapid, dar cu rezultate mai bune.Se pare că nu vă interesează rezultatele și vă bateți joc de suporteri, ori sunteți limitați doar la atât.

  2. Si portari vrem acum, de la marea echipa cum ii spune, ca nu pot pronunta ungureste…
    Pai daca vrem se poate, cat costa domnu’ , trei milioane de euro e bine ?
    Avem portari, as spune, pana la proba contrarie.
    Sa puneti mana sa vedeti ce trebuie schimbat in clubul asta, ca ceva onca ii lipseste, cu toate transferurile prezente si viitoare !
    Trebuie UN profesionist sus, cu experienta si sange rece, care sa taie si sa spanzure, ca sunt multe de taiat si spanzurat, in club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.