Borisav BurmazHoratiu MoldovanRapid

Rapid a disputat al treilea amical din stagiul de pregatire desfasurat in Antalya. Cat s-a terminat partida cu Westerlo

Rapid a disputat al treilea amical din stagiul de pregatire desfasurat in Antalya. Krasniqi si Badescu au marcat primele goluri in tricoul Rapidului, dar nu au reusit sa impiedice o noua infrangere, belgienii de la Westerlo castigand cu scorul de 3-2.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.) (68′ I. Cristea), P. Iacob (68′ D. Grigore), A. Borza (84′ R. Bădescu) – D. Djokovic, Oaidă (68′ Pănoiu) – Hasani (68′ Bamgboye), Cîrjan (46′ Al. Ioniță II, 75′ K. Soni), E. Krasniqi – A. Rrahmani (68′ Burmaz). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Reacția lui Daniel Niculae, după ultimul meci din cantonamentul Rapidului

”A fost un cantonament bun. Putea să fie și mai bun. Există o stare de oboseală. Campionatul bate la ușă. Mai avem fix o săptămână până la primul meci acasă din Giulești. Sunt plusuri și minusuri. Sunt foarte mulți jucători noi. Suferim la relații de joc. Mai avem nevoie de timp pentru a suda relații de joc.

Cu trecerea timpului le vom rezolva și vom crește de la zi la zi. Este greu să faci radiografia unor jucători noi când încerci să îi integrezi într-un grup. Am fcăut transferuri bune, care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Trebuie să avem răbdare cu ei.”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Voi ăștia care aveți cunoștințe fotbalistice pentru bunul joc a-l Rapidului, vorbiți cu Suca ca să va pună pe voi în locul lui Bergodi ! Așteptați rezultatele oficiale, după aceea dati-va cu părerea!

  2. Bergodi pare ca nu stie ce sa faca cu ei. Rapidul a jucat foarte bine in sistemul 4-3-3, cat au fost Petrila si Emers. Cu jucatorii adusi acum nu se poate 4-3-3 pentru ca in afara de Krasniqi, ceilalti sunt lenti si de aia se incearca sistemul 4-2-3-1, pregatit si de Mutu in vara, dar care nu a mers..Bergodi pare depasit de situatie, iar conducerea sa nu stea sa astepte pana se pune in pericol prezenta in play-off.

  3. E clar că Bergodi nu a putut să facă altceva decât testarea jucatorilor noi veniți. Sistemul de joc cu 2 atacanti (Soni + Rahmani) nu a dat rezultate, ba chiar a slăbit apărarea – și s-a văzut pe tabelă!
    Deci cred că vom juca maximum cu Djokovici si Krasniqi dintre cei noi veniți. Va fi suferință mare cu Craiova, nu s-a exersat nici o schemă, jocul e haotic la mijloc.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.