Alte sporturiRapid

Probleme financiare la Rapid! Guvernul a intervenit de urgenta pentru rezolvarea problemei

CS Rapid are mari probleme financiare, iar unii sportivi n-au avut bani de chirii și nici de mâncare în perioada sărbătorilor de iarnă, scrie prosport.ro.

Totuși, un oficial al giuleștenilor este optimist și a anunțat că lucrurile se vor rezolva.

Sportivii de la handbal, baschet, volei, atletism, scrimă sau lupte n-au mai fost plătiți din luna august, însă cel mai rău a fost pentru fetele de la polo. Trei cubaneze din echipa de polo feminin nu doar că nu au avut bani să își plătească chiriile, însă n-au avut ce să mănânce de sărbători.

Totuși, câteva colege din lot au fost binevoitoare să le ofere o mână de ajutor.

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a confirmat situația disperată în care se află clubul giuleștean, însă a spus că lucrurile se vor rezolva.

 „Se va rezolva situația în această lună”, a declarat Bogdan Vasiliu pentru Orange Sport.

Ce a decis Guvernul

„Având în vedere faptul că Clubul Sportiv Rapid Bucureşti nu dispune de fondurile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor salariale ale sportivilor, prin prezentul act normativ se propune alocarea creditelor bugetare si a creditelor de angajament in suma de 7.400.000 de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023 pentru Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi redistribuite Clubului Sportiv Rapid Bucureşti , pentru acoperirea parţială a sumelor indisponibile la momentul actual”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Cum e posibil asa ceva in 2024?
    Cineva trebuia sa isi asume gresala si sa demisioneze… nu ai voie sa ajungi intr’o asa situatie. Management defectuos sau fraudulos. Mai ales la CS Rapid care ar trebui sa fie un model pt restu!

  2. Păi cu asemenea probleme, Vasiliu stă liniștit pe postul lui ? Pe vremea dnei. Vali Caciureac oare cum era ?

  3. …pentru toti parlitii care-l contesta pe Dan Sucu…, c-a vandut de opt milioane si ca a cumparat doar de patru si alte prostii d-astea. O fi bine sau rau sa stai linistit, sa ai stabilitate financiara, sa investesti in continuare in conditiile in care ai mai si aruncat la gunoi aproape trei mil de euro pt nenorocirile facute de altii, cand altii alearga cu limba scoasa dupa un investitor care sa le plateasca macar masa de pranz???!!! Sa ziceti bogdaproste ca Sucu a ales Rapidul si nu s-a orientat in alta parte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.