Știri Rapid București

Oare cine va fi alesul? Victor Angelescu a anuntat cand va fi prezentat oficial noul portar al Rapidului

SUPERLIGA – Rapid București

După plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, Rapid București este în căutarea unui nou portar pentru a umple golul lăsat de internaționalul român. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a făcut un anunț important privind semnarea noului portar.

Victor Angelescu: „Săptămâna Asta Sigur”

Victor Angelescu a dezvăluit că noul portar va fi prezentat în cursul acestei săptămâni. „Mai mult ca sigur o rezolvăm. Nu pot să-ți zic sigur că o vom rezolva ca să apere în derby. Dacă va fi din străinătate, probabilitatea este să nu apere în primul meci. Săptămâna asta sigur vom avea portarul cu care ne-am înțeles. Există și de la noi din campionat, și străin. Vom vedea cu care vom ajunge azi, mâine la o înțelegere”, a spus Angelescu pentru PRO TV.

Candidații pentru Poarta Rapidului

Naumov și Marian Aioani sunt pe lista giuleștenilor pentru a prelua rolul de portar. Clubul este decis să facă tot posibilul pentru a asigura o tranziție lină și să mențină performanța echipei în Superligă.

Despre Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a fost un pilon de bază pentru Rapid, fiind titularul României în 8 dintre cele 10 meciuri din preliminariile EURO 2024. Transferul său la Atletico Madrid este un pas major în cariera sa, dar și o pierdere pentru Rapid.

Planuri Marețe la Rapid

Rapidul se pregătește să facă o mișcare importantă pe piața transferurilor. Cu planuri ambițioase și o viziune clară, clubul este pregătit să își întărească poziția în Superligă și să continue tradiția de excelență în fotbalul românesc.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Te doare capu.Puteati să luați un portar de anul trecut.Stiati că nu vă puteți baza pe Drăghia sau pe Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.