Rapid

Nicolae Cristescu a fost prezent in Giulesti si lauda pe toata lumea: „E ceva unic”

Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid, a fost sâmbătă seară în Giulești pentru a sărbători alături de suporteri victoria cu Dinamo și s-a arătat impresionat de modul în care arată acum clubul, după ce a fost preluat de Dan Șucu și a ținut să-i transmită un mesaj de mulțumire acționarului majoritar din Giulești.

„E o galerie unică, uitați-vă ce pot să facă. Nu înțeleg gestul celor de la Dinamo, care, până la urmă, aveau de câștigat. Puteau să le dea 5.000 de bilete, încasau niște bani, dar nu înțeleg răutatea, dușmănia, invidia.

Important e că au luat cele trei puncte. Avem cea mai frumoasă galerie din țară, cu un conducător și un organizator de excepție, cum este Liviu Ungurean.

Cristescu: „Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu!”

Rapidul este unic, galeria este unică. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru ce a făcut pentru Rapid, pentru că a investit extrem de mult și sunt convins că are așteptări mari și sper să iasă bine.

În următoarele meciuri se va vedea altfel jocul echipei, pentru că sunt câțiva jucători care trebuie să simtă echipa. Sunt extrem de optimist și cred că avem șanse la campionat. Nu glumesc și nu exagerez nimic.

Și Dinamo a jucat neașteptat de bine. A fost ceva unic în fotbal. Asta înseamnă galeria Rapidului. Este un exemplu pentru celelalte galerii”, a spus Nicolae Cristescu după meciul Dinamo – Rapid, scor 1-2.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nea Cristescu, multumim, mai da si tu ceva lovele, un dineu, o sampanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.