Borisav BurmazGigi BecaliRapid

Încă un transfer de la FCSB la Rapid? Becali cere 500.000 și e dispus să-l cedeze imediat

Andrea Compagno a fost propus la Rapid. Atacantul de 27 de ani nu mai e dorit la FCSB și are mai multe oferte, inclusiv din străinătate, scrie prosport.ro.

Gigi Becali vrea să-l cedeze pe Compagno pentru 500.000 de euro, chiar dacă atunci când l-a transferat de la FC U Craiova a plătit 1.5 milioane de euro.

Nu ar fi prima mutare a iernii pe ruta FCSB – Rapid. Damjan Djokovic a plecat de la vicecampioană și a semnat cu echipa din Giulești un contract până la finalul sezonului 2024 – 2025.

Ionel Dănciulescu, un simbol al lui Dinamo, a anunțat că Andrea Compagno ar fi fost mai potrivit la Rapid față de Borisav Burmaz, atacant adus de la Vozdovac pentru 400.000 de euro.

„Eu dacă aș fi fost conducător la Rapid și prețul ar fi fost de 500.000 de euro, poate pentru Rapid ar fi fost alt preț, eu l-aș fi luat pe Compagno și nu l-aș fi luat pe Burmaz. E un jucător care a confirmat în România. Eu l-aș fi luat, dacă prețul era de 500.000 de euro. Eu vorbesc de un jucător care a confirmat în România. Poate suma ar fi fost mai mare pentru Rapid. Și Compagno are un agent”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Gigi Becali a spus despre Andrea Compagno că nu va mai juca la FCSB: „Eu am cerut 500.000. Și azi m-a sunat Giovanni. Impresarul mi-a zis că are o echipă, Giovanni mi-a zis și el. Mâine sunt la mănăstire, dar poimâine…Pe Compagno îl dau, pe Miculescu nu îl dau”.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Vorbeste Ionel, inaripata care nu poate lega doua cuvinte corect gramatical! Ionel saracu’ era putin aghesmuit ieri de la ziua numelui, l-a vazut el pe Burmaz jucand si si-a dat cu parerea. Am mai spus-o cu putin timp in urma, parerile betivilor si puscariasilor nu au ce cauta pe siteurile rapidistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.