Rapid

In această seară se prezintă la Stadionul Rapid ceva unic. Te bagi la un pariu pe Rapid – FCU Craiova?

Rapid devine primul club din România care inaugurează o casă de pariuri în incinta propriei arene. Lansarea va avea loc vineri și va fi prezent și fostul jucător al giuleștenilor, Robert Niță.

Parteneriatul Rapidului cu casa de pariuri Superbet trece la următorul nivel. După ce, în octombrie 2022, a câștigat licitația pentru numele stadionului din Giulești, Superbet va avea de acum și o casă de pariuri în incinta arenei!

La lansare va fi prezent și fostul atacant al Rapidului, Robert Niță

Lansarea va avea loc vineri, 19 ianuarie, între orele 15:00 – 19:00, înaintea meciului din Superliga cu FCU Craiova. Iar la eveniment va fi prezent și Robert Niță, fost atacant al alb-vișiniilor în anii 2000.

Astfel, suporterii Rapidului, vor putea paria chiar pe meciul favoriților cu juveții lui Adrian Mititlelu. În tur, la Craiova, echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat cu 5-3.

Comunicatul Superbet

Deschidem o agenție unică în România! Chiar în incinta Superbet Arena Giulești! Un stadion legendar gata să fie terenul de joc pentru bilete legendare! Vino vineri, 19 ianuarie, între orele 15:00 și 19:00, să sărbătorești momentul alături de Robert Niță și să intri în cursa pentru premiile surpriză pe care ți le-am pregătit!

– Superbet România

Pariezi pe victoria Rapidului in aceasta seara?

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. 3-0 pentru Rapid
    Domnule Djdany n-am văzut în viata mea
    un asemenea individ că suporter nu pot să spun,du-te nene și simpatizează alta echipă și lasă Rapidul în pace, ca aduci numai ghinion
    Hai Rapiduletul!

  2. puteti paria linistiti x2, ne bat astia de ne suna apa-n cap, bergodi trebuie demis daca nu prinde play-off-ul !

  3. Trebuia să exuste în incinta stadionului lângă Superbet şi o unitate bancară (de unde NE ÎMPRUMUTAM făcând un credit), mergeam apoi la supercasa de pariuri, luam ţeapă (îmbogăţindu-i pe şmecheri), apoi intram la farmacia de lângă superbet cerând pastile că ni s-a făcut rău că am pierdut banii ca proştii, iar la final treceam pe la covrigăria de lângă farmacie şi casa de pariuri şi ne cumpăram cu ce bani mai aveam un amărât de covrig…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.