Gigi BecaliRapid

Gigi Becali face o pauza de la smerenie si iese public cu o aroganta de zile mari. Ce a putut sa spuna patronul FCSB-ului despre lupta cu Rapid

Gigi Becali, cunoscutul patron al FCSB, a făcut recent o declarație incendiară, subliniind așteptările ridicate pe care le are de la echipa sa în contextul rivalității strânse cu Rapid. „Pentru noi ar fi un eșec să nu terminăm campionatul cu 10 puncte în fața Rapidului”, a declarat Becali, o afirmație care nu numai că aruncă mănușa provocării, dar și conturează un obiectiv ambițios pentru clubul său.

Această declarație vine într-un moment interesant al sezonului. FCSB conduce detașat în Liga 1, cu un total de 50 de puncte acumulate în primele 23 de etape, lucru îi situează cu 11 puncte peste cele două urmăritoare, CFR Cluj și Rapid.

Pe de altă parte, Rapidul se pregătește pentru un meci crucial în etapa cu numărul 24 din Superliga împotriva Oțelului Galați. Programat pentru sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul din Giulești, această confruntare este esențială pentru a menține presiunea asupra liderului. Rapidul, având o istorie bogată și o bază de fani pasionați, cu siguranță va dori să răspundă pe teren provocării lansate de Becali.

Declarația lui Becali poate fi interpretată ca un semnal de încredere în forțele proprii, dar în același timp, nu ar strica o doză de modestie. În sport, și mai ales în fotbal, previziunile pot fi rapid infirmate de realitățile din teren. Rivalitatea dintre FCSB și Rapid are o istorie îndelungată, fiind alimentată nu doar de performanțe, ci și de astfel de declarații care adaugă un plus de dramatism întâlnirilor directe.

În concluzie, în timp ce FCSB și-a asigurat un avans confortabil, lupta pentru supremație este departe de a fi decisă. Rapidul, cu meciul important din etapa următoare și cu restul sezonului în față, are toate șansele să strice planurile mărețe ale lui Becali. Și, cum fotbalul este plin de surprize, nu este exclus ca modestia și prudența să se dovedească la finalul sezonului mai valoroase decât declarațiile ambițioase.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Ne convine sau nu, personajul are argumente, deocamdata. Daca vom contracara prin fapte, vorbele nu-si vor mai avea rost.

  2. Acest individ care se crede a fi o fiinta protejata de catre Divinitate este un pacatos notoriu. De ce spun aceasta?. Pentru ca el a ajuns la ,, performanta” de a face cate un pacat la fiecare cuvant scos pe gura. Datorita acestei ,,calitati” pe care o are , cel mai bine ar fi sa fie ignorat. Mai exact i se potriveste dictonul ,, omori prostul cu tacerea”. Asa ar trebui sa nu il mai bagam in seama, si cu asta punct. FORTZA RAPID!.

  3. Tot ce spune nea gică ăsta înseamnă un singur lucru: îl macină invidia și-l roade frică, domnul Șucu e deasupra lui cu vreo câteva galaxii, Rapidul l-a bătut la toate capitolele, IMAGINE, CONDUCERE, GALERIE, atât i-a rămas deocamdată să mai existe în viața publică, campionatul, dar nici pe ăsta nu mai este sigur așa că în lipsă de argumente sau motive de laudă se trezește vorbind, dar a venit timpul când nimeni nu-l mai ascultă, nu-l mai crede sau apreciază! Se leagă și el de o ECHIPĂ MARE doar-doar l-o băga cineva în seamă, dar e expirat și începe să realizeze și, mai ales, să culeagă ce a semănat! Nimeni nu l mai bagă în seamă, vine un moment când banii fac mai mult rău decât bine! Ca să nu mai spun că nici timpul nu-l avantajează în competiția pe care singur o provoacă cu Domnul DAN ȘUCU! Vine vremea când trebuie să accepți că ”orice nas își are nașul” și nenea gică este foarte aproape de ea! HAI RAPID!

  4. Nu le am deloc cu religia/credinţa/dumnezeu, dar îmi pun şi eu o mică întrebare: circarul ăsta puşcăriaş, ăsta care este plin de el, care se dă un bun creştin, un îngâmfat şi jumătate, un arogant enervant, un mincinos, un imfatuat, un om „curat şi onest” (de asta a ajuns aşa bogat), oare are un pic de habar că TRUFIA este considerat PĂCAT? La cât de prost pare să fie, poate că nu. Sau poate realizează lucrul ăsta şi o dată la 6 luni se spovedeşte, apoi o ia iar de la capăt cu toată batjocura, îngâmfarea, aroganţa asta care tot o vedem la el şi care a început să ne plictisească deja…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.