Rapid

Galeria Rapidului a luat decizia cu privire la meciul cu Dinamo. Comunicat dur al Peluzei Nord – Rapid Bucuresti

Fanii Rapidului au decis să nu se prezinte la meciul cu Dinamo, de pe Arena Națională.

Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști, a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel.

Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum „vom vedea” noi meciul de sâmbătă.

Morala experienței e una singură: Javrele rămân tot javre!

Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Pe site-ul fantatik scrie unul ca Rapidiștii ori sa nu se prezinte la meci, ori sa accepte ce li se da, chiar și pe acoperiș. Cum vine asta, domnule presar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.