RapidScandalȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Florin Manea l-a numit „escroc international”, iar Victor Angelescu nu a lasat-o asa. Ce masura a luat actionarul Rapidului

Conflictele din fotbalul românesc nu sunt o raritate, dar ultima dispută dintre Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid București, și cunoscutul impresar FIFA Florin Manea, adaugă un nou capitol în istoria confruntărilor din lumea fotbalului autohton.

Începutul acestui episod tensionat datează de la plecarea lui Manea din structura de conducere a Rapidului în 2020, urmată de o serie de acuzații și critici virulente. Daniel Pancu și Victor Angelescu au fost țintele principale ale atacurilor lui Manea, acuzându-l pe Angelescu de incompetență în gestionarea transferurilor și etichetându-l drept „escroc internațional”. În 2022, Manea a demarat o acțiune legală împotriva clubului.

Contextul se complică odată cu transferul recent al lui Rareș Ilie la Nice, o afacere de 5 milioane de euro, din care un milion a revenit clubului ACS Juniorul pentru drepturile sale asupra jucătorului. Manea, revendicând 30% din suma obținută de Rapid pe baza unui contract anterior, a apelat la justiție pentru a-și asigura partea.

În această ecuație tensionată, Victor Angelescu ripostează prin acțiune legală, solicitând daune morale de 30.000 de euro pentru prejudiciul adus imaginii sale de către Manea. Răspunsul acestuia a fost prompt și sfidător: „Da, e adevărat. Accept să plătesc banii doar dacă recunoaște că e escroc internațional”, scrie playsport.ro.

Pe un ton care pare să oscileze între seriozitate și ironie, Manea a comentat despre veniturile sale substanțiale obținute din transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, apreciate între patru și cinci milioane de euro. „Am câștigat bani mulți la acest transfer, gândește-te că a fost cel mai mare din fotbalul românesc. Partea mea, banii mei!”, a adăugat Manea.

În timp ce disputa dintre Angelescu și Manea continuă să se desfășoare în instanță, comunitatea fotbalistică rămâne cu ochii pe acest duel juridic, care aduce în prim-plan dinamica complexă și adesea tumultuoasă din spatele scenei fotbalului românesc.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Pentru mine spargatorul acesta de bancomate ramane un vierme indiferent de cati bani a castigat sau o sa mai castige. Si nu ma intereseaza ce gandeste viermele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.