Rapid

Florin Manea anunta transferul secolului: „Il aduc pe Dragusin la Rapid!”

Peste mulți ani, când va fi aproape de finalul carierei, Radu Drăgușin (21 de ani), proaspăt prezentat la Tottenham Hotspur, în Premier League, ar putea fi protagonistul unui transfer bombă la Rapid București.

După ce va ajunge să treacă și pe la Real Madrid, după cum susține impresarul Florin Manea, Drăgușin și-ar putea încheia viața de fotbalist profesionist în Giulești.

Florin Manea, unul dintre numeroșii impresari ai lui Radu Drăgușin, a venit cu noi detalii despre cariera fundașului central pe care Genoa l-a vândut în schimbul a 30 de milioane de euro, scrie prosport.ro care citeaza fanatik.ro.

Drăgușin și-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a ajunge în Premier League, încă de la vârsta de 21 de ani. Stâlpul din defensiva naționalei României a semnat cu Tottenham Hotspur, ocupanta locului din 5 din Premier League, un contract valabil până în 2030.

Însă, ascensiunea lui Radu Drăgușin este abia la început, iar fundașul mai are și alte vise de îndeplinit. Unul dintre ele ar fi acela de a ajunge la Real Madrid, cel mai titrat club din istoria fotbalului, de 14 ori triumfător în UEFA Champions League.

„Sunt atât de fericit pentru ceea ce a realizat Radu, încât n-aș vrea să mai răspund pentru răutăți. Eu, frații Giuffrida, familia lui Radu, avocata mea știm cine, cum și ce a făcut pentru această afacere.

Și știm că e doar un început ceea ce i se întâmplă acum lui Drăgușin. Visul rămâne să îl duc la Real Madrid, chiar dacă mă înjură suporterii lui Tottenham.

Iar spre finalul carierei să îl aduc la Rapid. Ca să ajungă la Real trebuie să fie întâi cel mai bun fundaș al lui Tottenham. Întâi să-și consolideze poziția aici”, a declarat Florin Manea, potrivit Fanatik.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Tu ești Manea impresarul,
    Cel ce a gustat succesul
    Cu Radu . . . închizătorul
    Iată, ați speriat tot vestul !

    Semne bune Anul are,
    Fotbalul merge spre bine,
    Asta e minune mare . . .
    S-auzim numai de bine !

    Bunicul GEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.