Borisav BurmazRapid

Djokovic nu l-a impresionant pe fostul jucător al Rapidului: „Nota 5 cu indulgență”

Fostul jucător al Rapidului, Ovidiu Herea (38 de ani), a rămas dezamăgit de prestația croatului din meciul cu Dinamo.

„Rapidiştii au pierdut mijlocul terenului. Nu au fost primii la minge. De la Djokovic se aşteaptă multe. Lui Djokovic îi dau nota 5 cu indulgenţă aşa, să zic. Să nu fiu rău. O notă de 5 pentru că Rapidul a câştigat.

Hassani? La fel, tot 5. În afară de şutul din prima repriză a contribuit la primul gol. Eu nu văd sa aibă calităţi de un jucător de bandă. Nu e peste Funsho! Hassani nu cred că ar putea să îl scoată pe Funsho din primul 11.

Burmaz are o calitate foarte importantă, ajunge în punctul de a finaliza cu lejeritate. Şi meciul trecut la fel. Mi se pare un jucător bun. La următorul meci, Cristiano Bergodi cred că e nevoit să inceapă cu el”, a declarat Ovidiu Herea, potrivit orangesport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ca e slab ca jucator treaca-mearga, dar este si foarte periculos pentru echipa, pentru atmosfera, cu aerele si basinile care dau din el, erijandu-se in leader al echipei, subminandu-i autoritatea lui Sapunaru. Traieste in lumea lui, incetineste jocul echipei, raza redusa de actiune, da indicatii, parca taica Becali l-a trimis special la noi sa ne submineze. Periculos individ.

  2. In ceea ce il priveste pe Djokovic apreciz ca Ovidiu Herea i-a acordat nota mare – respectiv 5. In opinia subsemnatului nu merita nota de trecere, intrucat nu a jucat nimic. L-am ascultat cu atentie , dupa meci, pe Pancone care a tinut sa mentioneze ca sistemul de joc folosit de Begodi ar fi de vina pentru ca nu s-ar potrivi la calitatile pe care le-ar avea Djokovic. O fi si asta, poate eu nu ma pricep, insa se observa din avion ca este foarte lent. In orice caz, pe acel post tot ce are Rapidul , inainte de a veni Djokovic, sunt toti mai fotbalisti decat acesta. Faptul ca a fost luat gratis nu incalzeste pe nimeni. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa se vindece cat mai repede Emmers. FORTZA RAPID!.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.