Dan ȘucuRapid

Dan Sucu tuna si fulgera dupa meciul cu Dinamo: „Absolut jenant!” Ce le promite patronul fanilor rapidisti

Dan Sucu, patronul Rapidului, a postat un mesaj extrem de dur la adresa dinamovistilor in urma refuzului cainilor de a pune peluza la dispozitia Galeriei Rapidului.

Stimați rapidiști,

În această săptmana ați experimentat o situație care nu ar trebui sa se întâmple niciodată: refuzul unui club de a vinde bilete suporterilor echipei adverse, chiar dacă trei sferturi din stadion este neocupat.

Nu este prima dată cand se întâmplă, dar în cazul echipei Dinamo decizia pe care dânșii au luat-o are și o componentă juridică inacceptabilă.

În mod normal, o firmă (un club de fotbal este și el o societate comercială) este condusă de acționari sau de directori delegați de către acționari. În jargon, se spune că o firmă este condusă “de cel care semnează dispozițiile de plată”.

Dinamo, însă, este un club în insolvență. În insolvență, dispozițiile de plată sunt semnate de către Administratorul Judiciar, ce acționează în numele creditorilor.

În clipa în care clubul refuză să încaseze peste 25.000 de euro dintr-un eveniment, îl pune pe acest Administrator Judiciar într-o poziție de incompatibilitate, iar pe judecătorul care supraveghează procesul de insolvență, într-o situație absolut jenantă.

Repet, acest club, deocamdată, până la ieșirea din insolvență, este condus de creditori, nu de acționari.
O situație similară am mai întâlnit, în trecut, la diferite echipe care sunt proprietatea unor primării, sau sunt susținute de acestea. Este de notorietate decizia conducerii celor de la FC Voluntari, prin care au solicitat prețuri de 100 lei/bilet, tocmai pentru a evita ca suporterii echipei noastre să urmărească meciul și, normal, să-și încurajeze echipa favorită.

Practic, declarau public că n-au nevoie de fani, că n-au nevoie de spectatori, că preferă să cheltuie bani publici, adică ai noștri, ai contribuabililor, decât să se străduiască să genereze venituri proprii.
Toate aceste acțiuni sunt inacceptabile și fac foarte mult rău fotbalului românesc.

Da, galeria noastră a luat o decizie cât se poate de corectă, aceea de a protesta, iar protestul lor a fost bine organizat și foarte mediatizat.

Noi, însă, nu putem să protestăm la nesfârșit! Trebuie să începem să și progresăm! Toată lumea se așteaptă de la Rapid, care este perceput ca un club cu valori constructive, să ia atitudine și să găsească o soluție la această problemă pur distructivă.

Mesajul meu este simplu: în club, împreună cu galeria, vom căuta, în cel mai scurt timp, soluții pentru a remedia această anormalitate, pentru a ne asigura că suporterii noștri vor putea întotdeauna să participe la meciuri, să-și poată susține echipa iubită, pe Rapid.

Hai, Rapid!
DAN ȘUCU

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Patroane vezi ca rade ciobanu de tine, cica ai luat oile lui si te-a prostit, are dreptate,nu?
    Anul asta ne-au tras-o!
    Nu stiu daca ii facem si la anu, o sa i-a si cascaval de la uefa, vedem ce facem etapa viitoare, la cum joaca oile nu ii bate nimeni, joaca asa bine ca mananca fan si tarate inmuiate cu lapte, au alimentatie sanatoasa.

  2. Când domnul Elias (zeul sexului cu o mână) a hotărât să se răzbune pe galeria Rapidului (că l-a meciul din Giuleşti, jandarmeria nu le-a permis goregrafia (cu tentă rasistă) iar ei s-au bosumflat şi au plecat acasă) şi de la 5000 de bilete alocate rapidiştilor a redus la 2800, din start a aruncat pe fereastră 11.000 de euro (25 de lei biletul). Faptul că acest lucru a dus la boicotul galeriei Rapidiste a dus într-un final la 5000 de bilete = 25.000 de euro aruncaţi pe apa sâmbetei. Oricum nu aveau nevoie de ei… până şi ultimii jucători care au venit la dinamo, au venit liberi de contract, aşa că de ce să te mai complici cu banii ? Probabil că au o reţetă câştigătoare şi secretă care o să-i ajute să iasă din masa asta de cacao parfumată în care se află şi care nu implică bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.