Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu, gest desprins din Premier League pentru jucătorii Rapidului! Cum i-a dat pe spate pe fotbaliști în cantonamentul din Antalya și decizia fulger pe care a luat-o

Dan Șucu, omul de afaceri care conduce Rapid București, a făcut recent un gest remarcabil prin prezența sa în cantonamentul echipei din Antalya, Turcia. Cu toate că agenda sa este extrem de încărcată, Șucu a acordat o importanță deosebită pregătirii echipei antrenate de Cristiano Bergodi, potrivit informațiilor de pe prosport.ro.

Chiar dacă vizita sa a fost scurtă, doar aproximativ șapte ore, acest lucru nu i-a diminuat importanța. Dan Șucu a ales să călătorească cu o cursă charter până în Antalya, un efort financiar semnificativ, dar un semn clar al dedicării sale față de Rapid. În aceste câteva ore petrecute în Turcia, a avut ocazia să-și vadă echipa jucând în meciul amical împotriva echipei Sabah Baku din Azerbaidjan, încheiat cu o înfrângere pentru Rapid, scor 2-1.

Imediat după finalul partidei, Șucu a plecat spre aeroportul din Antalya, renunțând astfel la posibilitatea de a asista la următorul meci amical al Rapidului, programat împotriva echipei Westerlo pe 12 ianuarie.

Echipa de start a Rapidului în meciul cu Sabah Baku a fost compusă din Drăghia, Onea, Cristea, Iacob, Braun, Kait, Djokovic, Funsho, Ioniță II, Papeau și Rrahmani. Următorul meci oficial al Rapidului în 2024 va fi pe 19 ianuarie, când FC U Craiova va veni în Giulești.

În concluzie, acțiunea lui Dan Șucu reflectă angajamentul său profund față de echipa de fotbal Rapid București și reprezintă un exemplu al modului în care pasiunea pentru sport poate depăși barierele unui program aglomerat.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Poate l-o fi vazut si pe macaronar….care nu stie ce sa faca cu atatia jucatori…
    Deja i-a bramburit….

  2. Este foarte bine când finanțatorul unui club se interesează direct si in permanentă de situatia clubului pe care-l administrează , nu stiu câta pregatire profesionala are Șucu in domeniul fodbalului sau e legat doar sufleteste si financiar de Rapid pt ca el investeste , aduce jucatori “ dar “ daca nu ai omul potrivit care sa stie ce sa le pretinda , cum sa-i așeze , cum sa-i motiveze , cum sa-i chiar “ stoarca de vlagă “ atât cât joacă vor fi probleme…!!!!!!!!…se aduc jucatori bunicei , tineri , de perspectivă dar “ TREBUIE “ ca antrenorul cel care lucreaza cu ei sa-i “ VADĂ , sa-i SIMTĂ nu numai sa se UITE la ei , sa stie cum sa-i așeze sa scoata tot ce au ei mai bun cand sunt pe teren , sa dea maxim de la fiecare-n parte ….!!!….daca nu ai omul potrivit la locul potrivit acolo , e foarte greu cu toate investitiile care se fac…!!!…sincer ma asteptam la amicalele din Antalya ca echipa sa “ JOACE “ nu sa mearga in cantonament la caldură si conditii superioare , dar nu am vazut , si nu vorbesc doar de rezultat ( care reprezinta munca pe care o depui tu acolo pe teren ) jocul nu este ce trebuie , degeaba dai trei goluri cand tu iei trei sau dai unul si iei două , ceva undeva nu “ pușcă “ . Da sunt deacord se ruleaza tot lotul inclusiv achizitiile noi , corect pt ca sunt teste amicale dar nu vad sclipirea din ochiul antrenorului care sa stie ce trebuie , unde trebuie si cand trebuie , sa-mi fie cu iertare dar asta e părerea me nu sustin ca e cea corecta sau cea mai obiectivă , dar ca si rapidist “ EU AȘA O SIMT “…!!!…sa auzim numai si numai de bine dragi rapidisti………!!!!!!!!!!!!….

  3. S-a dus sa vadă cum joaca transferurile pe care le-a făcut! Așa de impresionat a fost încât a plecat acasă cu primul avion! 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.