Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu dupã meciul cu Dinamo: „Sper sã nu se mai întâmple asta”

Dan Șucu recunoaște că prestația Rapidului n-a fost cea mai reușită, dar este mulțumit cu punctele obținute. Finanțatorul giuleștenilor speră ca fanii să nu mai lipsească de la niciun meci.

„N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepțional. Am avut o grămadă de emoții. Cum să nu ai la un astfel de joc?

Băieții au avut mare nevoie de fani. S-a simțit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta și să nu mai avem probleme”, a spus Dan Șucu la plecarea de la Arena Națională.

Întrebat ce înseamnă actuala poziție din clasament, imediat sub FCSB, Șucu nu s-a entuziasmat: „Locul 2 e primul care pierde, nu?”.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. De departe anunțată cu surle și trâmbe prestația lui djokovichi mult sub așteptări, dacă continuă așa la vară să plece deși oricum ar trebui să plece, avem nevoie de mijloc puternic, atacul este mulțumitor, dar mijlocul f slab, plus un fundaș central puternic și bun, în rest, mai mare atenție la transferuri, trebuie calitate nu cantitate, deocamdată ce s-a adus, cu mici excepții sunt buni ptr banca de rezerve! Hai RAPID!

  2. @DJDANY
    Dacă îl scoţi pe Braun (cum spui tu), rămâi cu Onea şi Borza (care a cam fost bulevard pe partea lui)? Djokovici…neaşteptat de slab, parcă am jucat în 10 în multe momente (de aceea şi dominarea căţeilor la mijlocul tetenului), poate Oaidă în locul lui…

  3. Patroane, sa te vad, vezi ca vine meciul cu neamțu, asta musca din ei, vezi sa nu luam ceaiul acasa, 4-4-2, burmaz si rahmani din primul minut, braun eject, geogovici out, il asteptam pe petrila, funsho titular, avem nevoie de aparare, si inchizatori!!!
    Asculta-ma ce zic!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.