Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a vorbit despre implicarea soției sale, Diana, la Rapid: „Merge la meciuri, îi place mult”

Rapid a anunțat miercuri seară o modificare importantă în acționariat, după ce s-a făcut o majorare de capital. Astfel, Dan Șucu va deține 80% din acțiunile clubului, în timp ce lui Victor Angelescu, acționarul cu care giuleștenii au promovat în prima ligă, îi rămân 20%, scrie sport.ro care citeaza digisport.ro.

Dan Șucu a vorbit în cadrul unei apariții la Digi Sport despre clubul pe care îl patronează și obiectivele mari pe care le are, dar și despre cel mai „arzător” subiect, plecarea lui Horațiu Moldovan.

Dan Șucu a început să râdă când a fost întrebat despre soția sa

În urmă cu câteva luni s-a scris că Diana Șucu ar participa la ședințele din cadrul clubului. Dan Șucu a fost întrebat despre acest lucru.

„E da, participă pe naiba!”, a spus Dan Șucu la Digi Sport, vizibil amuzat, care a continuat să dezvăluie că soției sale îi place să participe la meciurile Rapidului.

„Merge la meciuri, îi place mult acum, suntem amândoi amărâți la înfrângeri, ea mai puțin, eu mai mult. Ea mă mobilizează, e cât se poate de vehementă, e PR-ul meu. Și băieților le place fotbalul, sunt fotbaliști, e normal ca ei să îi placă să stea cu bărbatul și cei doi băieți ai ei. Dacă ei vorbesc doar de fotbal, trebuie să vorbească și ea fotbal, ce să facă?”, a adăugat acționarul majoritar al Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Dan Sucu a vorbit intrebat prosteste si tendentios despre „implicarea” sotiei la sedintele Rapidului. Can can de Cismigiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.