Borisav BurmazCristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi nu se bazeaza nici pe el. Dupa Panoiu, Rapid a mai cedat un jucator sub forma de imprumut

După ce l-a împrumutat pe Ștefan Pănoiu la U Cluj, Rapid a mai cedat un jucător de perspectivă. Atacantul Alexandru Stan (18 ani) va juca până în vară la CS Mioveni, din Liga 2.

Rapid a anunțat azi că l-a împrumutat până în vară pe Alexandru Stan. Decizia vine după ce formația alb-vișinie l-a adus pe atacantul Borisav Burmaz, iar Albion Rrahamni și-a revenit după accidentare. În lotul giuleștenilor se mai află și Kevin Soni, astfel că lui Alexandru Stan îi era greu să mai prindă minute în acest sezon.

Rapid l-a împrumutat pe Alexandru Stan la CS Mioveni

Rapid l-a împrumutat pe Alexandru Stan (18) la CS Mioveni, până în vară.

Atacantul nostru i se va alătura lui Cristian Ignat, și el împrumutat la formația argeșeană, urmând să fie antrenat de Constantin Schumacher, fostul mijlocaș al Rapidului. Baftă, Alex!

– comunicat Rapid

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Soni putea fi inprumutat la Botosani, ei l-au dorit si in vara, dar a plusat Sucu la salariu, asta oricum e expirat si Stan putea sa joace la tineret,

 2. @Mache
  Dacă este să luăm de bun ce a spus Yuri în interviu legat de varianta Rapid: omul vroia o provocare, vroia să joace în altă ţară… Poate chiar se plictisise de mămăliga noastră, iar un salariu mai mare nu strică niciodată.

 3. L-am simpatizat pe Panoiu, dar de 1 an si jumătate a stagnat, ca să nu zic că a dat inapoi nefiind folosit prea des. Ii doresc să se afirme la U Cluj și să prindă un transfer bun din vară.
  Pentru Stan e bine că l-au dat să joace, așa vedem dacă e ceva de capul lui.
  Ar fi bine sa-i transfere/imprumute și pe Ioniță si Albu. Pe Soni si Grigore îi țin probabil ca să termine contractele, nu cred că-i vrea cineva. Și nici ei!
  Cu semnul întrebării Kait – sper să-și revină și Cristea!
  Acum se va vedea ce greșeală s-a făcut că nu s-a adus un fundaș central – ce bun era Yuri. Și apropos de acest post, cât îl mai „maturizăm” pe Ignat la Mioveni in loc să joace câte puțin la prima echipă!?Așteptăm să zică Săpunaru gata, poate fi adus?!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.