Horatiu MoldovanRapidScandal

Continuă criticile fanilor la adresa lui Radu Naum: „Aș dori să văd un suflu nou la acest post”

Pe scena fotbalului românesc, nu doar jocul de pe teren captează atenția fanilor, ci și comentariile care vin din afara liniei de margine. Recent, în comunitatea suporterilor echipei Rapid, discuțiile au luat o turnură aprinsă, punând în centrul atenției comentariile lui Radu Naum de la Digi Sport.

La adresa cunoscutului comentator sportiv, Radu Naum, s-au adunat multe reacții și opinii, în mare parte critice. Reacțiile vin în contextul transferului portarului Horațiu Moldovan la prestigiosul club Atletico Madrid, un subiect care a încins spiritele în rândul fanilor Rapidului și nu numai.

Unul dintre comentariile semnificative vine din partea lui Anonim, care evidențiază o posibilă pierdere pentru fotbalul românesc în urma acestui transfer, subliniind că „jucătorilor plecați li se diminuează dragostea față de fotbalul românesc.”

Pe de altă parte, Romeo Barbu critică modul în care sunt realizate emisiunile sportive de către Radu Naum și Vali Moraru, sugerând că acestea tind mai mult spre scandal și controverse decât spre o prezentare obiectivă și echilibrată.

El exprimă dezamăgirea față de abordarea adoptată în emisiuni și dorește o schimbare: „Aș dori să văd un suflu nou la acest post, ceva genul Ilie Dumitrescu, tot timpul la patru ace, impecabil, echidistant, critic cu măsură și decență.”

Ciprian, un alt membru al comunității, își exprimă aprecierea pentru fotbalul de calitate și sprijinul pentru Horațiu Moldovan, remarcând că „trebuie să îi respectăm alegerea și să fim alături de el, cred că în jurul lui sunt persoane destul de mature și el este un băiat destul de inteligent să ia cea mai bună decizie referitor la cariera lui de fotbalist.”

Marius Nitoiu, într-o notă de susținere și încurajare, felicită Rapidul pentru evoluțiile sale și îl laudă pe Horațiu Moldovan pentru realizările sale: „Felicitări din suflet. Da, o să fie greu, da, va avea de trecut niște bariere, da, va avea de luptat cu cei mai buni, etc. DOAR AȘA SE FACE PERFORMANȚĂ.”

În încheiere, George, aduce în discuție reputația școlii de portari de la Atletico Madrid și perspectiva de dezvoltare a lui Horațiu Moldovan în acest mediu competitiv: „Să nu uităm totuși că Atletico Madrid are cam cea mai bună școală de portari din Europa, poate chiar din lume… Sigur, este puțin probabil ca Moldovan să îi ia fața lui Oblak și să fie titular… din prima. Pe de altă parte, cu multă muncă, pasiune și devotament, în câțiva ani, Moldovan are șanse să reușească asta.”

Aceste comentarii reflectă nu doar pasiunea pentru fotbal a comunității, ci și diversitatea de opinii când vine vorba de mișcările și deciziile în lumea sportului.

Comentariile au fost publicate ca raspuns la un articol semnat de alt fan

Pe 1923.ro, am creat o comunitate frumoasă, unde fanii Rapidului discută cu multă pasiune și seriozitate despre tot ce ține de echipa noastră dragă. Fiecare are ceva de spus și fiecare părere contează.

În mijlocul acestor discuții pline de viață, Florin Rapidistu’ ne-a împărtășit un comentariu care a atras atenția tuturor. El a vorbit despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și despre cât de important este acest pas nu doar pentru Moldovan, ci și pentru fotbalul nostru românesc.

Mesajul scris de Florin Rapidistu’ pe 1923.ro reflectă pasiunea și dedicarea unui adevărat suporter rapidist. Este o reacție matură și argumentată față de comentariile critice ale lui Radu Naum, evidențiind importanța recunoașterii și sprijinirii talentului autohton. Florin nu doar că apără decizia lui Horațiu Moldovan de a se transfera la Atletico Madrid, dar subliniază și impactul pe care un astfel de transfer îl poate avea asupra întregului fotbal românesc. Mesajul său transmite un puternic apel la unitate și susținere în comunitatea suporterilor și în lumea fotbalului românesc în general. Este o perspectivă care merită apreciată și luată în considerare, amintind tuturor că succesul individual al jucătorilor români pe scena internațională este un succes colectiv, un motiv de mândrie națională.

În calitate de suporter rapidist, sunt profund dezamăgit de afirmațiile lui Radu Naum de la Digi Sport și simt nevoia să-mi exprim punctul de vedere. Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid nu este doar un simplu transfer, ci o dovadă de recunoaștere a talentului și a muncii depuse de un jucător român. E ușor să critici de pe margine și să minimalizezi realizările altora, dar să ajungi la un club de talia lui Atletico Madrid este o performanță în sine, indiferent de cât timp vei petrece pe teren.

Radu Naum subestimează semnificația acestui transfer, punând accentul pe faptul că Moldovan ar putea să nu joace mult datorită prezenței lui Jan Oblak. Dar să fii parte dintr-un astfel de club, să te antrenezi la cel mai înalt nivel și să înveți de la cei mai buni este o oportunitate care nu se refuză. Este o platformă pentru creștere și dezvoltare, nu doar un contract cu cifre mari.

În plus, această oportunitate nu se rezumă doar la beneficiile personale ale lui Moldovan. Prezența sa la Atletico Madrid este un semnal important pentru fotbalul românesc, demonstrând că jucătorii noștri pot atinge niveluri de top. În loc să criticăm sau să fim invidioși, ar trebui să îl susținem pe Moldovan și să ne bucurăm de succesul lui, care, într-un fel, este și succesul nostru.

Este ușor să stai într-un studio și să critici deciziile jucătorilor, dar să ajungi la nivelul la care a ajuns Moldovan necesită sacrificiu, dedicare și o muncă asiduă nevăzută de camerele de filmat. Să îi minimalizăm realizările și să îi criticăm alegerea este nu doar nedrept, ci și dăunător pentru imaginea fotbalului românesc.

În concluzie, transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este un motiv de mândrie și un pas important în cariera sa. În loc să ne pierdem în critici și negativism, ar trebui să îl susținem și să celebrăm fiecare astfel de reușită, care contribuie la imaginea fotbalului românesc pe plan internațional. Să nu uităm că succesul unui jucător român este succesul nostru comun.

Florin Rapidistu’

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. E un prost comentator si realizator de emisiuni.

  Asace felul lui, intrigant, sa bage batul prin gard, un stil prost…plus nepregatit
  Il ține insa digi…asta e…..

  Au fost multe emisiuni in care el intreaba pe cei 2 sau 3 invitati OARE CE A VRUT SA ZICA x dau y ?
  Aia isi dau cu parerea…nu stie nimeni…si se discuta inutil o gramada de timp…CA SA UMPLE EMISIUNEA.
  In loc sa l sune pe respectivul…si sa-l intrebe pe x sau y, cexavrut sa spuna ?
  Dar ar fi prea rapid rezolvat….si nu asta e rețeta pt emisiune.
  Asa ca ei discuta in studio si isi dau cu parerea, si o lungesc. Si uite asa isi umple timpul pt emisiune.

  acest naum, asa e felul lui total nepotrivit, de a baga intrigi, de a scormoni, un Gică contra, sa creeze conflicte cat mai multe…..asa e aluatul lui. Si un neprofesionist pe bani multi la digi.
  Nu are nimic cu RAPID.

 2. Cineva ii vaneaza postul de i se da atata atentie critica. Probabil ruda cu poetul proletcultist Gellu Naum, a prins si el o bucata de paine pripasit pe ici pe colo. Nici o vorba, nici o critica asupra papagalilor de la Orange? Ca sa minimalizeze importanta transferului lui Moldovan la marele club Atletico Madrid au vorbit trei sferturi de emisiune despre imprumutul lui Mazilu de la Brighton la Westerloo.

 3. Sunt deacord cu cei care-l critică pe naum jr…Eu chiar nu-l înțeleg !? Nu există emisiune în care PIȚIGOIUL ĂSTA sa nu critice Rapidul! Da, este adevărat tine cu aurolacii, fb, dar meseria ta TE OBLIGĂ sa fi IMPARȚIAL!!! Habar nu are ce înseamnă asta! Chiar în seara aceasta, eram curios, a minimalizat transferul lui Moldo, l-a făcut rezervă eternă, ca pierde Naționala, apoi a încercat-fără succes, sa-l stârnească pe Gică Popescu împotriva lui Hagi ; ca este prea ieftin, dar de ce așa, dacă are clauză și-o ascunde,etc….Numai și numai fițele și intrigi, fără succes însă, mai ales că NIMENI din studio nu i-a dat dreptate! Asa că, noapte albă FRUSTRATULE!!!

 4. Se face atata tevatura pentru nimic. Omul nu s-a exprimat impotriva Rapidului sau lui Moldovan, ci doar a exprimat o parere cu privire la faptul ca daca e bine pentru cariera lui si pentru echipa naționala ca el sa fie rezerva la atletico. Din nou se creeaza o isterie pe seama prostilor care se imflameaza degeaba. Statusul de a fi rezerva chiar si la o echipa mare nu e in avantajul lui. Mai sus nu sa sa fie, la nationala nu o sa mai joace, iar de la atletico la sfarsit de contract cand o sa treaca ani de cand nu a mai jucat titular, nu stiu cine o sa-l mai ia. In concluzie o sa castige doar financiar, pe partea de joc o sa aiba numai de pierdut. Iar in viata nu banii sunt cei mai importanti. Cam asta a spus si Naum. Dar stiu, e greu pentru unii sa priceapa ceva simplu.

 5. Radu Naum , se descalifica prin opiniile pe care l-e exprima in ultima saptamana si nu numai.
  Nu poate sa accepte faptul ca un jucator din campionatul Romaniei ajunge direct in lotul unei echipe de acest nivel.
  Pur si simplu nu mai trebuie urmarite emisiunile moderate de acesta !

 6. Nu ma mai uit la meciuri pe digi, ma uit pe primasport!
  Naum, si restul tin cu ciobanu!

 7. Mie mi se pare cel mai bun comentator asta și moraru…restul de la alte posturi mi se par nepregatiti. Nu știu după ce criterii faceți asemenea articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.