Rapid

Bocciu apreciaza gestul dinamovistilor: „Au fost cavaleri”

Se apropie unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului: derby-ul dintre Dinamo și Rapid. Partida se va desfășura pe Arena Națională, sâmbătă seară, în cadrul etapei #23 a Superligii.

În timp ce Dinamo se zbate în zona periculoasă a clasamentului, cu doar 16 puncte și pe penultimul loc, Rapidul navighează în ape mai liniștite, ocupând locul 3, la egalitate de puncte cu CFR Cluj și la 11 lungimi în spatele liderului FCSB.

La meciul de sâmbătă, Rapid va fi susținută de aproximativ 5.000 de suporteri, anunță liderul galeriei din Giulești, Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”.

5000 de bilete ne-au dat. Toată peluza, până sus, inelul 1, inelul 2 și cel intermediar. În tur, n-a depins de noi acea problemă a lor. Eram convins că sunt cavaleri și că ne vor da peluza. Va fi spectacol!”, a spus Liviu Ungurean, pentru iAMSport.ro.

Așteptări și Pregătiri

Fanii Rapidului, cunoscuți pentru pasiunea și dedicarea lor, se pregătesc intens pentru acest meci. Peluza Nord Rapid a anunțat pe contul de Facebook un mesaj puternic, răspândit rapid și de pagina oficială a Rapidului:

„Frați vișinii, ne vedem la finalul săptămânii pentru o nouă reprezentație giuleșteană împotriva dinamovisților, de data aceasta pe Arena Națională. Vom beneficia de Peluza Sud a stadionului (nr. aproximativ 5000 de bilete), unde accesul se face de pe Bd. Basarabia. Biletele se vând la stadionului Giulești: 25 RON – inel 1, 20 RON – inelele superioare. Casele de bilete vor fi deschise miercuri si joi (16-20) și vineri (12-20)”, a fost comunicatul Peluzei Nord a Rapidului.

În Așteptarea Marelui Meci

Cu o victorie categorică în tur, scor 4-0, Rapid are motive să privească cu încredere spre acest meci. Dar în fotbal, fiecare meci scrie o poveste nouă, iar acest derby promite să aducă emoții, tensiune și fotbal de calitate pe Arena Națională.

Rapid și Dinamo, două echipe cu o istorie bogată și o rivalitate care transcende terenul de joc, se pregătesc să ofere fanilor un nou capitol în cronica fotbalului românesc.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. „Toată peluza…”? – GREŞIT – 5000 am fost în Ghencea la meciul din Cupă. Cred că peluza sud de pe Arena Naţională (ca şi cea din nord) are undeva pe la 10.000-12.000 de locuri. Să nu uităm că la meciul cu FCSB am fost 2500-2600 şi eram toţi sus la inelul 3, acoperind cam jumătate din el… Aşadar 5000 (plus zonele tampon – 1000, hai 2000) nu înseamnă TOATĂ PELUZA! Dar tot este mai bine decât boschetarii ăia de la WCSB care erau ei corecţi cu cei 5% din capacitate…

  2. Un gest frumos, ce v-a trebui intors cu proxima ocazie. Pentru a rasplati generozitatea dinamovistilor, musai v-a fi necesar sa reusim din nou un rezultat favorabil care sa aduca Rapidului cele trei puncte aflate in joc. Daca v-a fi posbil s-ar putea face , ca in meciul tur, o noua dresura de catei. Mult succes si FORTZA RAPID

  3. Toată peluza are 12 mii 500 de locuri și noi am primit 5 mii, deci mai usor cu cavalerismele!

  4. Dinamo a avut intotdeauna alta eleganta fata de Rapid fata de steua care au fost niste marlani jepcari tot timpul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.