RapidScandalȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Bocciu anunta cum se va razbuna Galeria Rapidului pe cei de la Dinamo: „La urmatorul meci vom face asa…”

Liviu Ungurean a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit despre scandalul biletelor apărut înainte derby-ul Dinamo – Rapid, scrie digisport.ro.

Liderul galeriei lui Rapid a transmis că suporterii alb-vișiniilor sunt deciși să nu se prezinte la meci dacă Dinamo nu își va respecta promisiunea și nu va pune la dispoziția giuleștenilor sectorul rămas liber de pe primul inel al Arenei Naționale.

Liviu Ungurean: ”Singurul care se opune e Elias Bucurică!”

Ungurean i-a transmis un mesaj public lui Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, cel care s-ar opune acestui lucru din motiv că fanilor dinamoviști le-a fost interzis un banner la meciul din tur din Giulești.

E foarte simplu, motivul e că nu vrem să stăm sus la ultimul inel. Dacă plătim bilet, vrem să fim tratați cu respect. Vrem să ni se dea inelul de jos. Eu nu am cerut nimic, am cerut să fim respectați. Cât timp mergem la un meci de fotbal, iar tot sectorul va fi gol, vrem să fim respectați și să fim lăsați în acel sector. Nu vrem să fim la ultimul inel, unde e un curent fantastic și nu putem vedea meciul.

Am avut un acord, am înțeles că singurul care se opune e domnul Elias Bucurică. Vreau să îl anunț public că de acum încolo vom discuta doar cu băieții de la Peluza Sud. E problema lor, dar noi nu avem nicio vină. Noi am respectat ce am discutat cu ei în tur. Acum, mingea e la ei.

Dacă nu vor remedia situația și nu ne vor pune în sectorul de jos, nu vom veni la meci. Dacă vor în continuare să ne dea acele bilete, le mulțumim frumos, dar nu ne prezentăm la meci.

Am discutat cu el, a spus că vor remedia situația, apoi l-am sunat și nu a mai răspuns. Sunt surprins neplăcut. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și aruncă aceste lucruri că ar fi vina noastră. A fost treaba Jandarmeriei, orice scenografie trebuie prezentată Jandarmeriei. Noi vom susține galeriile adverse și vom susține suporterii.

Ei au luat-o pe un drum pe care eu nu pot să îl înțeleg. La următorul meci, toate biletele achiziționate pentru Dinamo vor fi predate celor de la Peluza Sud. Până acum i le dădeam domnului Bucurică, pentru că era reprezentantul lui Dinamo, dar acum a luat-o pe un drum greșit”, a spus Liviu Ungurean la emisiunea Fotbal Club.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.