Adrian MutuNaționala de Fotbal a României

Adrian Mutu, verdict dur pentru România: „Nu are echipă să iasă din grupă!”

Adrian Mutu, verdict dur pentru România: „Nu are echipă să iasă din grupă!”

Întrebat ce va face România la EURO 2024, fostul selecționer al echipei naționale U21 s-a arătat de părere că „Tricolorii” nu vor ieși decât printr-o minune din grupa cu Belgia, Slovacia și una dintre Israel, Bosnia & Herțegovina, Ucraina și Islanda (stabilită în urma barajului din martie).

„Nu are echipă să iasă din grupe. Dar Se poate întâmpla orice. Dacă se întâmplă, e un miracol și asta e. Eu l-aș păstra pe Iordănescu. Sunt jucători de care avem nevoie și nu sunt titulari meci de meci, precum ne-am dorit.

Și e un antrenor apropiat de vârsta lor. Tatăl său, Pițurcă și cei care au mai fost nu au avut jucători care se impuneau la cluburi. Am fost chemat de Pițurcă și nu aveam meciuri la echipa de club, dar am dat două goluri cu Andorra.

Dacă lui Edi îi oferă stabilitate în vestiar, de ce nu? Ianis Hagi îmi aduc aminte că nu a jucat titular nici înainte, dar a dat golul decisiv. Turneul final nu e ca un campionat. E o abordare diferită. Acolo ai o săptămână decisivă”, a declarat Mutu, conform digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.