Rapid

Adrian Mititelu e nervos inainte de Rapid – FCU. Ce l-a deranjat pe patronul Craiovei

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, a reacționat după ce a primit vestea arbitrului delegat la partida cu Rapid București.

Meciul dintre Rapid București și FC U Craiova se va disputa vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, în Giulești, în cadrul etapei cu numărul 22 din Superliga, prima din noul an.

„Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute și, probabil, de domnul Vassaras mai puțin știute! Sper ca domnii FEȘNIC si CHIVULETE să nu apară totuși pe teren în vișiniu! Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte, foarte, foarte puternic financiar si bine văzut de oamenii care decid în fotbal și nu numai!

Celebrul slogan ‘Singuri împotriva tuturor’, folosit pe bună dreptate de minunații suporteri giuleșteni, in vremurile de restriște, nu mai este de actualitate in prezent! Cu toate astea, mâine mergem in Giulești să luptăm, așa cum am făcut-o întotdeauna! FORȚA ȘTIINȚA!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. A vorbit un mititel ca si el este om,zice un proverb dar, sa emiti asemenea bazaconii e de rasul curcilor,poate doar baga batul prin gard sa incite spiritele, cred ca suntem destul de isteti sa nu facem ca pe teren si in afara lui sa cadem in plasa prostului !!!

 2. Ce să te aștepți de la un bișnițar,brutar sau ce o mai fi.Rapidul a fost dezavantajată clar în câteva meciuri.Sper ca astăzi să avem parte de un arbitraj corect.

 3. mititelu zice:
  Sper ca domnii FEȘNIC si CHIVULETE să nu apară totuși pe teren în vișiniu!

  ALO…INSTITUTIILE….nu va sesizați ?
  Hai dati-i o corectie mititelului…

  ALO…managementul din Grant….nu luati atitudine ?
  Sesizati si voi comisiile…sa dea socoteala pt aceste AFIRMATII CALOMNIOASE…..

 4. Un kakanar……
  In loc de creier, mititelu are ɓăşini in cap….

  Ptr asta merita sa aiba parte de un 4-0…si ura …si la gara….cu toti mititeii.

  PS
  Sa speram ca macaronarul alege jucatorii capabili de un 4-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.