Cristiano BergodiGica HagiGigi BecaliHoratiu MoldovanRapidȘtiri Rapid București

Victor Becali a lamurit situatia. Dupa Horatiu Moldovan, alt jucator de mare valoare poate pleca daca se achita clauza

Victor Becali aduce clarificări asupra situației lui Borza: ”Clauza crește dacă nu pleacă”

Impresarul fundașului stânga consideră că Rapid a realizat o afacere avantajoasă, chiar dacă Borza are o clauză în contract în valoare de 2,5 milioane de euro. Victor Becali furnizează exemple de atacanți din Superligă care abia părăsesc cluburile pentru o sumă similară. Agentul explică, de asemenea, de ce Gică Hagi a optat pentru transferul fotbalistului.

”Borza are o clauză de 2,5 milioane de euro, nu este niciun secret. Nu e o clauză mică, este ușor să vorbești de afară. Fără clauză, jucătorul nu ar fi venit; el își dorește să evolueze într-un alt campionat. Clauza va crește, nu se va transfera pentru 2,5 milioane, se face 3 milioane, apoi 3,5, aceasta va crește.

Mazilu este atacant, pentru care s-au plătit 2,5 milioane, plus bonusuri, dar acestea trebuie activate.

Dacă avea 2 milioane, nu l-ar fi cedat? Dacă i-ar fi oferit 3 milioane, tot nu l-ar fi cedat? Nu cred că Hagi l-ar fi cedat nici dacă ar fi avut 1,5 milioane pe masă. Tata spunea mereu: „10 nuiele la fundul altuia nu te dor deloc.” E atât de ușor să vinzi și să faci bani? Toată lumea are păreri.

Florinel Coman are o clauză de 5 milioane, dar nimeni nu plătește această sumă, chiar dacă se cereau inițial 30 sau 40 de milioane. Coman nu este în vârstă, fotbalul se joacă până la 40 de ani în zilele noastre. Kane este un fotbalist de top, dar nu valorează 100 de milioane”, a declarat agentul la GSP.ro.

”Am spus de la început că Rapid nu e favorită la titlu acum”

Becali a comentat și situația echipei Rapid, care nu a obținut victorii în ultimele 3 etape. Cristiano Bergodi, de asemenea, este client al firmei fraților Becali.

”Nu le merge prea bine acum, dar așa este viața de antrenor. Nu poți să realizezi totul în doar câteva luni. Am afirmat de la început că Rapid nu este pregătită să lupte pentru titlu în acest sezon. Ei își propun să se dezvolte, dar deocamdată, Rapid nu este o echipă…”

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Impresari, comissioane. Ei pot sa te urce sau sa te coboare. Iti iau sau iti aduc jucatori. Pot sa-ti aduca jucatori rebut si sa iti ia pe aia buni (cazul lui Copos , cu ajutorul presedintilor tradatori ) Sau invers , sa te scape de balast si sa te intareasca( cazul lui Hagi, Becali) Trebuie multa circumspectie cu ei. Impresari in relatii stranse cu antrenori care cer patronilor exact ce are impresarul de vanzare , sau tin pe tusa si minimalizeaza jucatori pe care impresarul prieten vrea sa-l vanda. Pentru asta iti trebuie ca investitor, patron, un presedinte si un antrenor (nu neaparat cei mai buni) dar cel putin care sa nu te tradeze. Valabil si la academii, echipele de tineret, de juniori unde relatia antrenor-impresar (aia mai saraci, care se multumesc cu comisioane mici) poate fi la fel de nociva. Rapid nu are prieteni impresari, din pacate. Becali? Cred ca tine cu Sucu, nu cu Becali sau Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.