Mircea LucescuRapidVictor Angelescu

Transfer ABSOLUT SPECTACULOS pregătit de Dan Șucu și Victor Angelescu. Rapid pregătește lovitura iernii în Superliga

Rapid București, una dintre formațiile de top din Superliga României, se pregătește să facă o mișcare importantă pe piața transferurilor de iarnă. Daniel Paraschiv, atacantul în vârstă de 24 de ani de la Hermannstadt, este pe lista Rapidului pentru perioada de transfer din ianuarie. Echipa din Giulești are în vedere întărirea compartimentului ofensiv, după plecarea lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită și accidentarea lui Albion Rrahmani.

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, anunță noi achiziții în mercato-ul hibernal, cu accent pe ofensivă. Plecarea lui Dugandzic și accidentarea lui Rrahmani au lăsat un gol simțit: doar trei goluri marcate în ultimele cinci partide.

Interes pentru Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv, care a marcat 11 goluri în 2023, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din Superliga, este foarte dorit de Rapid. Informațiile de pe orangesport.ro și sursele GSP.RO confirmă interesul Rapidului, dar există și concurență din străinătate.

Dani Coman, într-o declarație pentru Digi Sport, a menționat: „Există interes pentru Paraschiv, dar din străinătate. Din România încă nu avem nicio discuție. Dacă va fi o ofertă concretă, dacă și noi, clubul, și Paraschiv vom fi mulțumiți, există posibilitatea unui transfer.”

Negocieri avansate cu clubul din Ungaria

Tratativele cu o echipă de primă ligă din Ungaria pentru Paraschiv sunt într-un stadiu avansat. Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii lui Hermannstadt, a declarat pentru Pro TV: „Pentru Daniel Paraschiv există interes din Ungaria și Polonia”.

În acest sezon din Superliga, Paraschiv a bifat șase goluri și trei assisturi în 18 partide. Are o cotă de piață cifrată la 1 milion de euro, suma solicitată de Rotar.

Varianta „de avarie” pentru Rapid: Virgile Pinson

Dacă Paraschiv va opta pentru un transfer în străinătate, Rapid ar putea lua în considerare varianta Virgile Pinson de la FC Botoșani, cu o cotă de piață de 300.000 de euro.

Paraschiv a refuzat transferul la Dinamo Kiev

La începutul acestui an, Daniel Paraschiv a avut posibilitatea să se transfere la Dinamo Kiev, dorit de Mircea Lucescu, care era gata să plătească 1,2 milioane de euro pentru el. Atacantul a refuzat oferta din cauza războiului din Ucraina.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. SA. NUU. MAI CRITICAM. USOR. USOR. DEVENIM. DIN. NOU. O. FORTA. TREBUIE. SA JUCAM. 5..6 ANI. IN. PLAY. OFF PE URMA SA NE PROP LOC. 1. 3

  2. pe scurt…multă gargara dar din cinci jucători de calitate cumparam unu și restu rebuturi

  3. Bla, bla,bla… O sa-l dea si pe asta tot la stana, iar cu Pinson lasati-o mai moale.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.