Horatiu MoldovanRapid

Robert Niță anunță că Horațiu Moldovan e la un pas de transferul carierei

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, a primit o ofertă foarte interesantă, astfel că sunt șanse ca el să plece de la echipa de lângă Podul Grant în această iarnă.

„Eu ştiu că are o ofertă foarte bună dintr-un campionat puternic. Cariera este scurtă, nu eşti în ipoteza asta tot timpul. Să fii titular la Rapid, la echipa naţională şi să ai o clauză de reziliere modică.

Ferească Dumnezeu, se accidentează în ianuarie. Eu mi-aş dori să nu se accidenteze niciodată şi să rămână până în vară la Rapid. Să plece în vară la milioane de euro salariu după un Euro bun.

Este un jucător profesionist, el şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat şi vrea la mai bine. Poate aceste oferte nu vor mai veni în vară”, a spus Robert Niță, potrivit Fanatik.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Partache asta baga si el capu’ in poza cu anunturi de amarat flamand. Moldovan nu are cine stie ce talie, nu are experienta, nu stie sa iasa pe centrari. In campionatul nostru e D-zeu dar In campionate puternice vine in contact cu huidume de atacanti si fundasi. Ramane la Rapid cu o marire salariala binemeritata sau se indreapta catre lustruit banci de rezerve , adevarat, cum zice fomistu’ pe bani mai multi. Alegerea este a lui.

  2. Horatiu ne-a salvat de nenumarate ori! Daca doriti sa urcam in clasament, sa nu primim asa multe goluri, ar fi bine sa ii mariti salariul si sa ramana, la anul jucam in Europa, ce facem fara portar de top?!

  3. Dacă Moldovan se simte tare (se pare însă că nu !), cred că ar trebui să aștepte euro, unde toți ochii vor fi ațintiți pe fotbaliști. Acum, sincer, ce mare echipă e Rapidul sau naționala noastră în Europa, încât el să atragă atenția ? Îl vede cineva ca pe un Oblak sau Maignan ? Dar…evident e treabă lui. Să fie sănătos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.