Cristiano BergodiDumitru DragomirRapidȘtiri Rapid București

Prietenul lui PESCOBAR nu are incredere in RAPID: „Sunt de la locul 6 in jos!” Ce spune despre Dan Sucu

Scenariu apocaliptic pentru Rapid, prezentat de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România pentru prosport.ro.

El a spus nici mai mult nici mai puțin decât că, în viziunea sa, echipa antrenată de Cristiano Bergodi este una care în prezent nu are valoare de a urca mai sus de locul 6 în clasamentul din Superliga.

De asemenea, prietenul lui Pescobar a spus și că, în cazul în care proprietarul Mobexpert va decide la un moment dat să își retragă finanțarea de la clubul din Giulești, acesta ar ajunge din nou în situații extrem de complicate din punct de vedere economic, așa cum s-a întâmplat înainte în urmă cu aproximativ 10 ani, atunci când societatea a și intrat în faliment de altfel.

„Șucu ăsta e un om serios, să știți. Nu cred că îl curăță așa repede pe Bergodi. El își dă seama că Rapidul este echipă de la locul 6 în jos ca valoare. Au o galerie superbă, au teren excepțional, au o conducere foarte serioasă și să țină de Șucu ăsta cât pot de mult.

Dacă se supără și ăsta și pleacă, Rapidul va fi iar în bătaia vânturilor și a furtunilor și nu se va mai regăsi. Lumea cu bani fuge de fotbal pentru că este speriată de pușcăria comandată de conducători de la acea vreme împotriva tuturor conducătorilor, celor care au lucrat în fotbal. I-au băgat la pușcărie pe majoritatea”, a spus Dumitru Dragomir.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Lasa bre ca stim si noi ca daca se retrag actionarii, in special Dan Sucu, s-ar alege praful iremediabil. Nu o sa se-ntample asta. Pe noi de deranjeaza cei care trebuie sa faca treaba si nu o fac. Asta e problema la Rapid.

  2. Va da mancare gratis , daia nasoala de se plange lumea , de il bagati si pe asta in seama? Si ce mecle nasoale au „prietenii” (interpretativ).

  3. Cui ii pasa ce spune acest bosorog? Dragos, nu transforma site-ul intr-o hazna plina cu dejectiile unor astfel de specimene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.