Borisav BurmazRapid

Presa din Serbia foloseste cuvinte elogioase la adresa Rapidului dupa transferul lui Burmaz

Presa din Serbia a reacționat după ce Rapid l-a transferat pe Borisav Burmaz de la FK Vozdovac, al doilea din topul marcatorilor în prima ligă sârbă.

Jurnaliștii din țara vecină au descris clubul giuleștean drept un „gigant” al fotbalului românesc.

După ce Burmaz a înscris 10 goluri în 18 meciuri în prima ligă din Serbia în prima jumătate a sezonului, presa din țara vecină a concluzionat că transferul vârfului la Rapid a fost unul binemeritat.

„Jocurile bune nu au trecut neobservate – Burmaz a semnat un contract pe mai mulți ani cu gigantul român”, au titrat jurnaliștii de la VASport.

„Rapid a plătit 400.000 de euro în contul clubului din Zaplanjska, iar în urma unui bonus stabilit în contract, „dragonii” ar putea câștiga încă 100.000 de euro”, au scris sârbii.

Dan Șucu investește 5 milioane de euro în Rapid chiar înainte de Anul Nou!

Dragi Rapidiști, permiteți-mi să încep prin a vă ura Sărbători Fericite și un An Nou cu multă sănătate și prosperitate! Și, sperăm noi, cu multe realizări!

2023 este anul care ne-a adus multe victorii, care ne-a umplut de mândrie, dar și de înfrângeri neașteptate, care ne-au descumpănit. În ultimele două luni, rezultatele din teren ne-au făcut viața… amară.

Și, pentru ca supărarea să fie completă, inclusiv la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după patru victorii consecutive, am pierdut un proces important. Acum, suntem obligați să plătim o suma mare de bani (750.000 euro) în contul unor presupuse datorii făcute acum 10-12 ani de către o altă societate.

Este penibil cum aceiași oameni care, prin incompetență și golănie, au falimentat Rapidul, astăzi, sunt formatori de opinie în mass-media și explică ce greșeli ‘impardonabile’ face managementul actual.

Pentru noi, însă, seriozitatea și implicarea sunt esențiale și nu le putem promova decât prin exemplul personal. Ca acționari, am promis că vom investi mai mult și mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Acești bani au început deja să intre în conturile clubului și vor ajuta la întărirea echipei, până la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Mesajul nostru, al acționarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, și enorm de multă energie, atunci și colegii noștri, jucători, antrenori sau angajați ai clubului, au obligația de a fi la fel de implicați și de dedicați.

Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiției sportive și, evident, fără compromisuri, a spus Dan Șucu, pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

 

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Fotbalul fara bani nu conteaza…Trebuie sa ne bucuram ca la Rapid sunt bani,deci,deocamdata dupa 2 ani si jumatate de prima liga suntem bine,chiar invidiati de multe echipe…Deci,care criticati din punctul asta de vedere,gresiti!Mai departe,in managementul echipei,e loc de mult mai bine…Cupa,cu trei antrenori diferiti(!)a avut o abordare gresita si asta nu e bine.In vreo 6 meciuri poti sa iti asiguri participarea in Europa!In Campionat asta reusesti dupa minim 40 de jocuri!Nu sunt antrenor,deci n-o sa spun ca ma pricep,dar cred ca RAPIDULUI ii lipseste CURAJUL in abordarea meciurilor,mai ales in deplasare…Sigur,nu in toate meciurile,dar ,la RAPID,curajul,agresivitatea pozitiva,trebuie sa fie cartea de vizita a echipei,meci de meci!Haide RAPID ! Haide Real ! Haide RAPIDUL din Giulesti ! La minunati ani RAPID ! La multi ani RAPIDISTI !

 2. Rareș Ilie a fost vândut cu 5 milioane , plus alții pe care i a vândut ,lasă mă cu mărire de capital …. Badina cu stropi . De când a venit el la Rapid nu a băgat nici 2 milioane , daca nu era el era altul stati liniștiți , nu a venit el să își bage banii la Rapid că iubește așa mult Rapidul el este stelist .

 3. Cred ca singurul lucru pe care il urăsc la echipa noastră în momentul ăsta este câți idioti obișnuiți doar să critice există ca fani. Mai ales pe forumul ăsta. Păi fără Sucu Angelescu și Nico eram în liga 3 încă. Ptiuuu scuipa-v-aș în sarmale

 4. O sa mai vedem peste inca 6 luni de zile …. Pai chiar daca era Angelescu majoritar tot aceiași bani erau în club ( mărire de capital )
  Câți bani a investit .. lasă mă cu falimentul sau insolventa , Rapid nu moare niciodată

 5. sunt unii pe la comentarii….’ai de capul meu, numai creiere netede. minti in bezna care nu realizeaza ca fara Dan Sucu eram de mult in faliment (din nou).

 6. Mărește capitalul că sa îl arunce pe ” Angelescu ” investitii din banii lui de acasă nu o sa fie prea curând , când o să înceapă înjurăturile o sa fuga

 7. Nu baga nimic de la el , a vândut până acum de 6 7 milioane și nu a adus nimic de banii aia .

 8. La mulți ani ! Sărbători fericite !
  Cu siguranță cu asemenea investitor , nu creditor cum sunt alții, vom devenii din ce în ce mai puternici. HAI RAPID !!!

 9. Ce are sula cu prefectura ?

  Marire de capital cu 5 milioane ….cu o investitie de 5 milioane ?

  Asta si daca nu sunt iarasi niste fumigene….

 10. LA MULȚI ANI ! Să de-a Domnul un an mai bun pentru toți rapidiștii.
  Mulțumim D-le Șucu pentru tot ce faceți la Rapid și să sperăm că vom ajunge într-o cupă europeană.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.