Horatiu MoldovanRapid

Portarul pregatit sa-i ia locul lui Moldovan in poarta Rapidului: „Incerc sa dau tot ce am mai bun”

Horațiu Moldovan ar putea să plece de la Rapid în această iarnă, iar Virgil Drăghia își așteaptă cu nerăbdare șansa de a reveni în primul „11”, scrie prosport.ro care citeaza fanatik.ro.

„Rezervă eternă” în ultimii ani, Drăghia îi ține pumnii coechipierului său și a dezvăluit discuțiile pe care le-au avut în ultima vreme.

Evoluțiile foarte bune din ultima vreme, mai ales în tricoul echipei naționale, au crescut semnificativ interesul formațiilor din străinătate pentru Horațiu Moldovan, care ar putea pleca din Superliga în perioada de mercato de iarnă.

Virgil Drăghia, rezerva de portar de la Rapid, a dezvăluit că se simte pregătit 100% să-i ia locul în poartă actualului său coleg, în cazul în care acesta va alege să dea curs unei propuneri din afara țării.

Crescut în Giulești, Drăghia a fost titular pentru „alb-vișinii” doar în ligile inferioare, iar de la revenirea în primul eșalon, în 2021, a bifat doar trei meciuri de campionat, niciunul în ediția curentă.

„Nu știu, se concentrează pe meciurile care au mai rămas. Ce se întâmplă se întâmplă, trebuie să analizeze foarte bine. I-am spus că orice decizie pe care o ia să fie împăcat sufletește, după să nu îi pară rău. Să ia o decizie cu care este împăcat și să meargă mai departe.

Ce echipă ar transfera titularul naționalei ca să îl țină rezervă. Nu văd o logică în asta. Dacă aș fi în locul lui nu știu dacă aș pleca, depinde de echipă, depinde de contract. Lui poate îi convine să stea să apere și poate pleca mai târziu. Nu știi, trebuie să fie împăcat cu decizia.

Nu am discutat foarte mult pe chestia asta, am spus doar părerea mea. Nu am apucat să discutăm prea mult. Sunt lucrurile lui personale. Important este să fii împăcat cu decizia pe care o iei, să mergi bine acolo unde mergi, sau dacă rămâi să o faci bine.

Nu știu dacă m-ar avantaja plecarea lui, nu m-am gândit la chestia asta. Eu îmi văd de treaba mea, încerc să dau tot ce am mai bun, indiferent cine este. Nu mă deranjează că se vorbește despre venirea altui portar, cum a fost și cu Moldovan, nu mă deranjează.

Eu mi-aș dori să joc, nu are importanță dacă vine cineva sau nu. Eu mă pregătesc, dacă e nevoie, apăr. Dacă o să vină mister să spună că am apărat bine, sau că intră celălalt, nu e nici o problemă, eu fac același lucru”, a declarat Virgil Drăghia, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Draghia nu e de valoarea lui Moldo, dar iese totusi mult mai bine la centrari.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.