Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Pleaca de la Rapid? Declaratii misterioase: „Vedem dupa meciul cu Farul”

În urma egalului fără goluri înregistrat între Petrolul Ploiești și Rapid, în etapa cu numărul 20 din Superligă, Cătălin Cîrjan, mijlocașul de 21 de ani împrumutat de Rapid de la Arsenal, se arată nesigur cu privire la viitorul său în echipa giuleșteană.

O Decizie În Așteptare

Cîrjan a revenit în primul unsprezece al Rapidului după o pauză de patru luni. După meci, el a menționat că va lua o decizie legată de viitorul său la club după următoarea partidă cu Farul. „Nu știu ce să vă spun acum. Voi vedea ce se va întâmpla după meciul cu Farul”, a declarat Cîrjan.

Impresii despre Meci

Despre meciul cu Petrolul, Cîrjan a spus: „A fost un meci dificil. Toate derby-urile sunt dificile. Echipa a muncit foarte mult, s-a văzut că suntem o familie în această seară. A fost greu și pentru mine, nu am mai fost titular de la meciul cu Petrolul, din tur. Am încercat să dau tot ce am mai bun.”

Reacția Antrenorului

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulțumit de prestația lui Cîrjan pe teren: „M-a mulțumit Cîrjan astăzi, s-a adaptat bine pe bandă. A dat totul, mă bucur pentru el. Bravo lui!”

Următorul Meci

Rapid se pregătește acum pentru următoarea confruntare din Superligă, în care va întâlni Farul. În această perioadă de incertitudine, Cîrjan și echipa se concentrează pe obținerea unui rezultat pozitiv în această partidă crucială.


Invităm cititorii să rămână alături de noi pentru următoarele știri și să urmărească evoluția situației la Rapid București.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Carjan, ce naiba vedeti voi la impiedicatul asta ?
    Omar, la fel, alearga, se zbate dar cam atat, inca odata va repet, fotbalul se joaca pe goluri, voi nu vedeti ca suntem pasta de mici alterata ?
    Avem echipa la nivelul javrelor, care retrogradeaza direct !

  2. Bergodi a dat dovada de o mare ignoranta. Carjan e poate cel mai bun jucător de la rapid și el l-a ținut pe bara. La fel peocedeaza și cu Omar. Aseară, prin min. 85 aveam 3-4 jucători care abia mai mergeau. El nu schimba. Acestea sunt doar unele dintre argumentele împotriva sa. Plus Cristea, care are valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.