Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Maldarasanu antrenor la Rapid in locul lui Bergodi? Dani Coman a vorbit despre conditiile in care se poate realiza mutarea

Dani Coman a dezvăluit că Măldărășanu are o clauză de reziliere în contractul cu Hermannstadt pe care Rapid va trebui să o achite dacă-l va dori ca antrenor pe fostul mijlocaș.

Președintele celor de la Hermannstadt a anunțat care sunt condițiile în care antrenorul sibienilor poate pleca de la echipă pentru a reveni în Giulești.

Măldărășanu se află la Sibiu din vara anului 2021 și a adunat 99 de meciuri pe banca echipei: 46 de victorii, 32 de remize și 21 de înfrângeri.

„Dacă se va pune problema, la un moment dat, vom vorbi la momentul respectiv. În momentul de față nu s-a discutat nimic nici despre mine și nici despre Măldărășanu.

Ar putea să-l ia pe ‘Măldă’ la iarnă, pentru că are o clauză. Sigur, trebuie să fie și el de acord. Dacă s-ar duce el… vom vedea la momentul respectiv.

Până atunci, ne vedem de treaba noastră, la Sibiu”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Oricand Marius Maldarasanu este o solutie buna pentru postul de antrenor principal la Rapid. Rezultatele cu echipa din Sibiu sunt un exemplu elocvent in acest sens. FORTZA RAPID!.

  2. Bine. Ai. Zis. CETATEANU. ACEL. PRESEDINTE. A LUAT UN. SURD. 300 000 SAL 2GOLURI. PE LUCA. 180. 000 A JUCAT LA JUNIORI SI MAI. PUTEM. CONTINUA. CASIO. 300. 000. SAL. SI. SPUNE. CA. EL A. CISTIGAT. TROFEE

  3. Rapid nu înseamnă Dinamo,la Rapid s-a răsturnat carul cu prosti care vorbesc în numele clubului.Niste neica nimeni își permit sa dea sfaturi investitorilor,chiar sa le impună ,ca fiind din partea galeriei care a jucat în locul echipei și datorita căreia se afla pe locul 4.Doi gogoșari ne spun că ei reprezinta Rapidul.Veniti-va în fire și lăsați echipa ,antrenori,actionari și conducerea clubului sa-faca treaba.Voi, galeria ,stați acolo unde va este locul în tribuna,încurajați echipa și atât

  4. Vedeti exodul de jucatori de la Rapid catre Astra , De la Copos ( pe care l-au mancat) catre Niculae (mai bogat si dornic de afirmare-ajuns la bulau ulterior, cand s-a terminat si cu Astra si cine a ramas acolo presedinte. Pe pozitie a ramas si presedintele la Rapid care i-a mancat si ultimii bani lui Copos aducand jucatori terminati fotbalistic, gen Codrea pe sume si salarii uriase si dirijandu-i pe multi dintre cei valorosi catre numita Astra. Atunci a inceput declinul Rapidului si acum aceiasi cauta sa se infiltreze sa-l haleasca si pe Sucu, adica banii lui, adica pe Rapid. Nu este vorba despre Maldarasanu care este unul dintre eroii nostrii, un caracter deosebit.

  5. IN SFARSIT O VRESTE BUNĂ PE MASURĂ. AS DORI SASE FINALIZEZE URGENT SI CONFIDENTIAL CA SĂ NU APARĂ BATUL PRIN GARD, CARCOTASII, BAGATORII IN SEAMA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.