Gândurile lui LeasăRapid

In fata dezamagirilor, a lipsurilor, a infrangerilor, a despartirilor, a tradarilor si a altor cate si mai cate lucruri care ar putea sa ne tulbure, avem ca arma o intrebare

Cand ai in fata un program de inteligenta artificiala care iti raspunde la orice intrebare si iti indeplineste orice cerinta, de la intocmirea unui plan de afaceri si pana la cele mai bune texte pentru o reclama, constati inevitabil ca, pentru a primi cele mai bune raspunsuri, trebuie sa pui cele mai potrivite intrebari.

Noi, rapidistii, avem un singur raspuns: „RAPID” (sau „RAPIDULETUL”), cam la toate intrebarile existentiale pe care ni le punem.

Vrei libertate? RAPID! Vrei iubire? RAPID! Vrei lectii de viata? RAPID!

In aceste cinci litere sunt concentrate toate bucuriile si necazurile vietii cu o imperfectiune atat de fascinanta incat parca la acest club s-a referit marele Nichita Stanescu atunci cand a dat exemplul unui cub cu un colt spart pentru a explica, genial, ca perfectiunea nu atrage atentia.

Rapidul a incetat sa te mai duca de la agonie la extaz, pentru ca a unit atat de bine aceste stari si le-a transformat in VIATA pur si simplu.

Stim cu totii ca tristetea si bucuria sunt doua stari care nu pot convietui. Nu putem fi si tristi si bucurosi in acelasi timp. Nu putem fi si calmi si nervosi in acelasi timp. Dar cu siguranta TRAIM in acelasi timp si e tot ce ne trebuie. Restul sunt bonusuri!

Iar atata timp cat traim, in fata dezamagirilor, a lipsurilor, a infrangerilor, a despartirilor, a tradarilor si a altor cate si mai cate lucruri care ar putea sa ne tulbure, avem ca arma o intrebare:

„SI CE DACA?!” (sau „ASA, SI?!)

Dragos Leasa

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Nu stiu daca era mai bun sumi sau altul dar sa se ia masuri urgente de redresare macar pt.asa frumoasa galerie si unica.

  2. Ne revenim,e doar o pasa proasta..daca ii încurajam si suntem langa ei totul o sa fie din nou bine! Hai rapidu

  3. De ce cred ca trebuie schimbat bergodi și nu o sa mai vin la meciuri cu el antrenor: e fricos, nu știe sa motiveze jucătorii, nu simte când trebuie făcute schimbările, ex meciul cu u cluj de la care au plecat toate necazurile, la pauza 4 schimbări și nu pierdeam, cred ca a pierdut vestiarul, ne omoară cu soni și tsumou, dar nu acorda incredere tinerilor romani, Omar și carjan. Păcat de banii domnului sucu, care chiar a investit, indiferent ce spun unii. Sper ca domnul sucu sa nu abandoneze lupta și sa apeleze la profesioniști. Noi nu suntem suporteri de rezultat. Dk e schimbat antrenorul, vin și la Ploiești, asa cum am fost la majoritatea meciurilor, inclusiv aseară. Repet, cu cât sta mai mult acest antrenor, cu atât va fi mai jos locul pe care-l vom ocupa în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.