Rapid

Cât vor mai avea răbdare fanii Rapidului? Răspunsul genial al lui Bocciu

Liderul galeriei Rapid, un mesaj de răbdare pentru fanii giuleșteni

Într-un moment dificil pentru Rapid București, Liviu Ungurean, liderul galeriei echipei, a transmis un mesaj important pentru fanii și conducerea clubului. Echipa, care traversează o perioadă complicată în Superliga, a primit un vot de încredere și răbdare din partea suporterilor săi.

Răbdarea, cheia în momentul critic

Rapid București, cu 31 de puncte în clasament, se află într-o situație delicată. În urma unor rezultate dezamăgitoare, inclusiv o înfrângere recentă în fața FC Voluntari, Liviu Ungurean a subliniat importanța răbdării și susținerii necondiționate: „Nu vom acționa sub nicio formă. Singura formă de a ne exprima e prezența pe stadion și de a-i susține pe băieți. Da, e adevărat, nu traversăm o perioadă bună acum.”

Un mesaj pentru Dan Șucu

Liderul fanilor a transmis un mesaj direct lui Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, subliniind că suporterii nu au reproșuri față de strategia acestuia: „Mai sunt și momente de genul acesta în viața unei echipe, le luăm ca atare, nu avem ce să-i reproșăm domnului Șucu sau să încercăm să discutăm cu dânsul, pentru că și-a prezentat strategia în acea scrisoare, cu care suntem de acord.”

Răbdarea, o tradiție de o sută de ani

Răbdarea nu este un concept nou pentru fanii Rapidului. Bocciu a reiterat acest sentiment: „Cât vom mai avea răbdare? Păi, noi de 100 de ani avem răbdare, suntem oameni răbdători”, a declarat el, conform surselor. Această atitudine reflectă o legătură profundă și durabilă între suporteri și echipa lor, un angajament pe termen lung în ciuda provocărilor temporare.

Concluzie

În timp ce Rapid București se confruntă cu provocări pe teren, mesajul liderului galeriei subliniază importanța unei atitudini pozitive și a răbdării. Într-o lume fotbalistică adesea volatilă, această abordare poate fi cheia succesului pe termen lung.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Am mai spus-o si, o mai spun incaodata. La sfarsitul editiei 2024 – 2025 vom fi campioni. FORTZA RAPID!.

  2. Cand acum un an pe vremea lui Mutu echipa nu juca, a iesit bocciu la fanatik si a inceput sa ii critice! Dupa exact 3 jocuri a iesit din nou si a zis ca suporterii sunt alaturi de echipa. De atunci nu au mai facut o singura critica publica! Ce s-a schimbat? Mai nimic pentru unii, dar suporterii care merg la stadion stiu exact motivul, nea bocciu si-a terminat dintr-odata casa intr-un ritm incredibil! Probabil cand nu mai esti ocupat cu fondurile ti se taie cheful de critica🤷🏻‍♂️

  3. Domnilor Angelescu și Șucu nu putem decât să le mulțumim pentru că au adus Rapidul în prim planul fotbalului românesc. Criticii nu au decât să găsească banii necesari performanței și atunci pot avea orice părere. Până atunci,Șucu și Angelescu comandă „muzica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.