Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Breaking News | Bergodi va fi dat afara de la Rapid

Antrenorul italian Cristiano Bergodi se află în pericol să fie demis de la Rapid pe data de 20 decembrie 2023, când echipa giuleșteană va disputa ultimul meci din acest an, scrie PROSPORT.

Se pare că prima ruptură între Bergodi și conducerea echipei s-a produs în timpul meciului pierdut cu U Cluj, scor 2-3, pe teren propriu. Această ruptură crucială a avut loc la 27 noiembrie, iar responsabilii din conducerea Rapidului, condusă de Daniel Niculae și Victor Angelescu, consideră că antrenorul italian a greșit tactica și și-a atins limitele.

Bergodi, fostul antrenor al echipelor precum FC Național, CFR Cluj, sau FCSB, ar putea fi demis pe 20 decembrie dacă Rapid nu obține 6 puncte în cele două etape rămase din acest an, contra Petrolului și Farului.

Înfrângerea cu U Cluj, urmată de un egal cu FC Botoșani și o nouă înfrângere cu FC Voluntari, au crescut presiunea asupra lui Bergodi. Obiectivul impus acum este ca echipa să obțină două victorii în cele două deplasări dificile, la Petrolul și Farul, altfel antrenorul italian riscă demiterea.

Se pare răbdarea conducerii executive rapidiste, în frunte cu Daniel Niculae și Victor Angelescu, în ceea ce-l privește pe italian s-a cam terminat și o ruptură importantă s-a produs la meciul pierdut cu U Cluj, 2-3, pe teren propriu.

Atunci, șefii au fost de părere că Bergodi a greșit flagrant tactica și ar fi realizat, conform informațiilor sursei citate, limitele pe care tehnicianul din „Cizmă” le are. Cum antrenorul s-a bucurat, încă, de sprijinul acționarului majoritar Dan Șucu, un afacerist care nu e adeptul deciziilor luate brutal, în pripă, italianul ar fi primit șansa să își salveze postul cu ultimele meciuri din 2023.

Astfel, obiectivul îl reprezintă două victorii în două deplasări foarte grele, la Petrolul, pe 15 decembrie, și la Farul, pe 20 decembrie. Orice alte rezultate vor fi sinonime cu demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. … stire data de PROSPORT. O fituica care chiar daca mai exista nu o mai citeste nimeni, de can-can ieftin care cel putin impotriva Rapidului lucreaza cu mult sarg.

  2. Târziu. Trebuia dat afara după botosani. Asa mai pierdem 8-9 pct și terminam pe 7-8. Nu poți sa te plângi de lot cu voluntari și botosani. Trebuie sa bați cu ce ai. Obiectivul actual e locul 6, nu 1-3. Bonus jucători scoși din forma sau uitați pe banca: Omar și carjan, tineri de perspectiva.

  3. Cat ai fi de fan Bergodi daca in cele doua meciuri care urmeaza cu Petrolul si Farul nu se iau minim 4 puncte schimbarea se impune. Deja s-au pierdut puncte importante cu Cluj si Voluntari ,in loc de perfect posibil 6 de luat s-au luat fix 0.

  4. Dragi suporteri și întreaga suflare rapidista, eu consider în primul rand ca valoarea jucătorilor din lotul rapidului este una mediocră, doar aprox 20% din jucători sunt de valoare aproape bună, restul submediocru. Referitor la antrenor și Bergodi este unul făcând o comparație (chior în țara orbilor) dacă era bun antrena în serie la ora actuala. Eu consider ca dl Sucu îl poate aduce pe Lucescu senior dacă problema este abordata serios și bineînțeles sa fie bine plătit. Restul ce fac ceilalți din conducere este o lipsă de profesionalism. În următoare perioada Rapidul va lua 2puncte. Suntem subțiri, suntem aici(clasament) poate exagerez dintr-o întâmplare și cu multa șansă datorită adversarelor slabe la acel moment. Mult succes, inspirație și generozitate d-lui Sucu.

  5. Cred că voi nu aveți știri și băgați tot felul de prostii,auzi 2 victorii,păi dacă luăm 2 puncte să spunem mulțumesc.

  6. Demisia, asa cum ne dorim se va intampla, 0 pct in cele 2 etape, afara si cu alti neseriosi, la ora actuala suntem ciuca batailor!

  7. „…se pare…se aude…”știri inventate de unii ce se consideră jurnaliști și preluate de un site ce n-are nici o sursă de informare.

  8. M-a cam dezamăgit Bergodi, recunosc, aveam pretenţii de la ultimile meciuri, dar şi unii dintre jucători parcă au redus turaţia şi eficienţa (pase-şuturi), dar să nu uităm că jucăm în 10 de multe ori, iar în anumite momente parcă în 9 sau chiar în 8, mai ales în a 2-a repriză. Când am bătut CFR, Farul, Dinamo (am dat de pământ cu ei), Fcsb, U Craiova, CSU Craiova, tot macaronarul a fost antrenor… nu avem atacanţi dar avem cel mai bun atac din campionat. K îl dăm afară, dar pe cine aducem în locul lui (cu ce stil de joc şi cu ce formulă)? Vreun bulgar, portughez, alt italian? Mai degrabă aducem jucători buni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.