Rapid

Bocciu a vorbit despre momentul ironic de la Rapid – Voluntari. Ce mesaj are pentru critici liderul Peluzei Nord

„E ușor să stai în fotoliu și să critici! Noi i-am cântat lui nea’ Gică!”, spune Liviu Ungurean, cunoscut și ca „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, explicând pentru PLAYSPORT momentul în care rapidiștii au fredonat imnul Voluntariului într-un mod ironic.


Bocciu vine cu explicații după ce rapidiștii au fredonat imnul Voluntariului.

Pe finalul partidei Rapid – FC Voluntari, 1-2, galeria gazdelor, nemulțumită de scor, a început să cânte ironic refrenul imnului FC Voluntari: „Viața mea mi-o împart alături de Voluntari”.


Explicații de la liderul galeriei Rapidului

Liviu Ungurean, cunoscut și ca „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, aduce clarificări, afirmând că fanii giuleșteni au adoptat această abordare pentru a se rupe de realitatea din teren. Ei au ales să cânte faimosul refren al imnului adversarilor, schimbându-l special pentru liderul galeriei Voluntariului, cunoscut drept nea’ Gică, care, conform spuselor lui „Bocciu”, este, de fapt, fan al Rapidului.

„Am preferat să ne distrăm, să ne rupem de realitate, să mergem într-o altă parte, pentru că eram foarte supărați. Așa că i-am cântat lui nea’ Gică. Nu am cântat cum cântă ei: «Viața mea mi-o împart alături de Voluntari». Noi i-am cântat lui nea’ Gică: «Viața ta ți-o împarți alături de Voluntari». Nea’ Gică e fan Rapid declarat,” explică „Bocciu”.


Mesaj critic pentru cei care au blamat fanii Rapidului

Liviu Ungurean transmite și un mesaj critic pentru cei care au blamat fanii Rapidului în urma gestului de la meciul respectiv. „Păi, e ușor să stai în fotoliu și să critici. Mai greu e să vii să stai în frig și să vezi meciul. Așa, din fotolii, toți vorbesc,” adaugă liderul galeriei Rapidului.


Declarații privind susținerea echipei și obiectivele suporterilor

Liviu Ungurean subliniază că suporterii Rapidului nu sunt interesați de titluri sau cupe și că nu sunt acolo pentru a înjura jucătorii. „Noi nu suntem suporteri pentru cupe și flori. Am jucat cu Steaua agricultorilor din România. Ne distrăm cu ei”, concluzionează liderul galeriei giuleștene.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Bună seara!
  Am și eu o remarcă (sper că de bun simț): la Tribuna a doua, în primele rânduri (zona centrală), sunt niște suporteri de-ai noștri, pe care îi apreciez și îi stimez, dar care nu țin cont de cei din zona superioară a tribunei prin arborarea unui steag imens cu numele facțiunii respective. Acest lucru ne împiedică să vedem meciul într-un mod corespunzător, pe măsura prețului plătit pe abonament. Dacă se poate, pe viitor, să se țină cont și de acest aspect.
  PS: Nu doresc nicio polemică, aștept însă o soluționare!

 2. Imi pare ca spusele lui Pancu sunt interpretate in alta nota decat cea in care le-a spus. Citatele indica – pentru mine, cel putin – mult echilibru, cu indemn spre consecventa. Cu care as rezona, daca inteleg bine. Si City a facut 3 puncte in ultimile 4 meciuri nu? Dar noi am avut absente mai multe decat ei. Si adversari proportionali, comparand ligile.
  Apoi, despre Bergodi, sau Mutu, sau… oricine. Pai cei mai titrati antrenori ever, in lume, dupa numarul de trofee, sunt doi, care-s la distanta clara de urmaritori: recte, Sir Alex si Lucescu senior. Care e numitorul comun? Continuitatea. Sau consecventa, de care zicea Pancu.
  Stima.

 3. Trebuie sa fi rupt de viata sa critici galeria. Cea mai usturatoare ironie la adresa jocului lamentabil din teren cantatul zeflemist al imnului Voluntarilor. Excelent! Si da, suntem rapidisti „si la bine si la rau.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.