Stiri

Un suporter celebru al lui FCSB, prins drogat in Lamborghini

Analizele de sânge au confirmat faptul că influencerul Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan în urmă cu o săptămână, au declarat vineri, 3 noiembrie, surse judiciare pentru Libertatea.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis, au declarat surse apropiate anchetei.

Influencerul în vârstă de 35 de ani era îmbrăcat într-un halat, au spus sursele citate, și a fost oprit de poliție în zona casei sale din localitatea Domnești.

Analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest, mai exact faptul că Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan, potrivit surselor Libertatea.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul auto, iar acum va răspunde penal pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Ce treabă are ştirea asta cu RAPID? Nu ne pasă de ştirile cu divele şi cocalarii că sunt prinşi drogaţi, în ultima perioadă am început să tot auzim de ei (din alte surse). Au fost, sunt şi o să fie în continuare prinşi. Ar trebui să le pese la autorităţi. Urmează cumva o ştire pe site cu ce porcării debitează ciobanul legat de derby…? Sau conferinţa de presă a Rapidului spartă în 6-7 ştiri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.