Rapid

Rapid pregateste o bomba pe piata transferurilor! Cristiano Bergodi l-ar fi sunat deja pe jucator

Site-ul stirirapid.ro a dezvaluit ca Rapid il are ca tinta pentru un viitor transfer pe atacantul lui FCSB, Andrea Compagno.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a comentat de asemenea situația atacantului de la FCSB și susține că Andrea Compagno ar putea fi protagonistul unei mutări-șoc cât de curând, tocmai la rivala Rapid.

„Compagno a avut o perioadă foarte bună și probabil că a intrat în dizgrația grupului de presiune format din Coman, poate Olaru, Popescu… sau cine mai e acolo. Apoi a scăzut și randamentul lui.

Nu știu dacă știți, dar eu am auzit că Bergodi a avut o discuție cu el, cu Compagno. Ar putea să o cotească spre Rapid. Eu așa am auzit, că ar fi existat o discuție”, a dezvăluit Decebal Rădulescu potrivit gsp.ro.

Rapid a avut o primă jumătate de sezon regulat foarte bună, dar suferă în compartimentul ofensiv, unde l-a pierdut pe Rrahmani. Și Kevin Soni, atacantul care ar fi trebuit să-l substituie pe kosovar, are probleme de ordin fizic și nu a apucat să debuteze în Superliga.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Nu vine nici un Compagnio. Astea-s minciuni de presari ca jurnalisti nu sunt. Le sta rau Rapidul in gat si au inceput sa arunce cu laturi. Vai de steaua lor.

  2. RAPIDUL SA NUMAI ADUCA JUCATORI FARA CONTRACT, ceea ce dovedeste valoarea!!

    STEFAESCU, ALIN STOICA, MICULESCU, RARES POP, BAIRAM , MARCOVICI, pot fi in atenia rapidului pt retur.

  3. Si pe cine vrei sa ia pentru etapele astea pana se deschide perioada de transferuri ? uita-te pe transfermarkt si gaseste-mi unul liber de contract bun

  4. Vine Juvel, dupa Pana-Sonic, numa unu si unu, la transferuri mai avem de mancat, stam rau de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.