Rapid

Mesajul galeriei Rapidului pentru galeria FCSB-ului: ‘Sunteți Gașca Zurli’

Startul meciului de pe Arena Națională a fost amânat aproximativ 4 minute după ce Peluza Nord a aruncat cu torțe și fumigene direct pe gazon. În minutul 20, galeria Rapidului a venit cu replica, iar Sebastian Colțescu a fost nevoit să întrerupă partida.

Mesajul galeriei Rapidului pentru Mustață. „I-am pus bannerul ăla acolo, sus”

Liviu Ungurean a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că nu au fost incidente. De asemenea, șeful galeriei Rapidului a celebrat în direct victoria atât de pe teren, cât și din peluze contra celor de la FCSB. „Nu am văzut golul lui Papeau.

Vreau să urmăresc și eu jocul. Am stat doar cu spatele, a trebuit să fiu alături de băieții mei din galerie și să facem spectacolul pe care l-am făcut.

Nu au fost incidente. Nimic deosebit. A fost un meci în care am fost foarte concentrați pentru că a trebuit să ținem piept unui stadion întreg. 

I-am redus la tăcere. A fost o victorie atât în peluze, cât și pe teren. (n.r. i-a trimis mesaj lui Mustață?) Nu, e prea supărat.

I-am pus aseară mesajul sus acolo, ‘Campionii p****. Sunteți Gașca Zurli’”, a spus Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

Liviu Ungurean: „Trebuie să descifreze cineva. La ei se poartă steagul invers”

„Nu am înțeles nimic, ce coregrafie? Nu a avut niciun înțeles. Trebuie să descifreze cineva pentru că eu nu pot să înțeleg ce au vrut să spună. O coregrafie neînțeleasă.

Ei sunt Peluza Dron, nu s-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de mai multe ori. La ei se poartă steagul invers. Am avut mai multe mesaje, dar ne-au fost interzise, nu conțineau trivialități, cuvinte obscene, dar nu au fost lăsate de organizatori.

Ce să-i transmit? Sănătate, să fie sănătos. Să-și ia pastilele și să fie sănătos”, a mai spus Liviu Ungurean, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA. La stația de amplificare a stadionului Național Arena au fost anunțati 40.563 de fani la derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Cei 2500 ( eroi) impotriva mormanului negru spart (la figurat) cu artificii. Si totusi lipseste trompeta legendarului Tudorica. Poate suna semnale gen „desteptarea”, :stingerea” „adunarea pentru apel” , paso doble urmat de ole uri,etc. in functie de desfasurarea meciului ca o motivare in plus pentru echipa, pentru jocul ei, Instrument ideal necesar in apropierea sefului galeriei care poate sa-i transmita ce semnal sa dea. La final: Cinste lor, cinste lor, cinste Rapidistilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.