Rapid

Liviu Ungurean, după înfrângerea cu U Cluj: „Campionatul e lung, noi ne facem jocul nostru”

Deși Rapidul a suferit o înfrângere, președintele Liviu Ungurean transmite că echipa rămâne concentrată pe propriul joc și că susținerea vine indiferent de rezultate.

După un meci intens și spectaculos, în care ambele echipe au demonstrat o performanță notabilă, Rapidul a înregistrat o înfrângere cu scorul de 2-0 în fața echipei U. Despre această partidă și perspectivele echipei în continuare, șeful Peluzei Nord, Liviu Ungurean, a oferit o declarație pentru PlaySport.

„Un meci frumos, un meci spectaculos, în care s-au marcat de ambele părți. Și au câștigat cei de la U. În istorie, se spune că 2-0 este cel mai periculos scor. Și, aseară, s-a demonstrat încă o dată că este adevărată această vorbă. Se întâmplă. Este un sport în care trebuie să mai și pierzi. Nu trebuie să câștigi întotdeauna. Aseară s-a întâmplat, am pierdut, asta este. Așa este în sport. Campionatul e lung, vine pauza de iarnă”, a declarat Ungurean.

Despre importanța de a sărbători sportul în sine, Liviu Ungurean a evidențiat atmosfera fantastică de pe stadionul Giulești și angajamentul de susținere al suporterilor Rapidului. „Important e să ne bucurăm de sport, de stadionul plin, care este pe Giulești mereu, și să ne bucurăm de Rapid. Noi nu ne uităm după nimeni în clasament, noi ne facem jocul nostru. Am fost alături de jucători și la sfârșit. Noi nu mergem pe stadion să ne înjurăm echipa. Noi o susținem și la bine, și la rău”, a adăugat șeful Peluzei Nord, Liviu Ungurean.

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Liviu Ungureanu nu inceteaza sa ne surprinda intr-un mod cat mai placut. Imi place foarte mult atitudinra si abordarea lui fata de suporteri si fata de echipa. Filozofia lui asupra Rapidului este de pus in rama! Ceea ce se intampla astazi al Rapidului este extraordinar de frumos si sunt mandru ca sunt Rapidist, extrem de mandru. Avem sanse mari sa ajungem cel mai mare club din Romania. Chiar avem parte de pameni seriosi la conducere, suporterii afiseaza un devotament de neclintit si ne bucuram impreuna de existenta si continuitatea Rapidului!
  Doamne ajuta!

 2. Hai ca se poate! Nu mi-a venit sa cred cand am citit declaratia liderului de galerie. Conteaza foarte mult aceasta luare de pozitie din partea lui ca formator de opinie. Spre deosebire de multe creiere infierbantate de pe aici care indeamna la „suirea pe garduri a jucatorilor” in urma unor rezultate nefavorabile, Bocciu ne spune sa ca trebuie sa ne bucuram de sport, de un stadion plin, de RAPID, sa sustinem echipa si la bine si la rau, de la inceput si pana la sfarsit, „NU MERGEM LA STADION SA NE INJURAM ECHIPA”. Bravo Domnule! Comportamentul asta face bine si echipei, o ajuta sa treaca mai usor peste rezultatele negative si face bine si suporterilor, imaginii clubului care sunt un tot unitar in aceasta ecuatie.

 3. Scor periculos 2 0 ?
  Terminati cu fanteziile astea ….si teorii de 2 bani.

  Atunci hai sa fim si noi condusi cu 2 0 pe unde jucam…pt ca apoi sa batem.
  Incercam asa ?

  Nu ati vazut ca nu mai stiau cu bāṣica in repr. 2?
  Toti din camp…si cei bagati ulterior.
  E de vina 2 0 pt asta ?
  Joaca in teren 2 0 in locul lor ?

  Daca asta e motivul, atunci gata ne am linistit…
  Am aflat cauza lui 2-3 si nu mai facem nimic.

  Voi la serviciu pe unde lucrati fiecare, tot asa zic sefii cand gresiti ?
  Lasa bai ca nu esti tu de vina.
  Sau mai aplica cate o sanctiune ?

 4. Formularea stirii este de doi bani, „presedintele” (sic ! ) Ungureanu, infrangere cu 2-0, in fata echipe „U”(ce rezultate au fost cu echipele „A”, „B” important este continutul , mesajul de inalta clasa si eleganta (nu este exagerat) oferit de Liviu Ungureanu (Bocciu) care isi dovedeste pe deplin statutul de adevarat rapidist si lider. E bine ca totusi exista ,chiar asa cum este formulata, si stirea.

 5. „Deși Rapidul a suferit o înfrângere, președintele Liviu Ungurean transmite că echipa rămâne concentrată pe propriul joc și că susținerea vine indiferent de rezultate.
  După un meci intens și spectaculos, în care ambele echipe au demonstrat o performanță notabilă, Rapidul a înregistrat o înfrângere cu scorul de 2-0 în fața echipei U. Despre această partidă și perspectivele echipei în continuare, șeful Peluzei Nord, Liviu Ungurean, a oferit o declarație pentru PlaySport.”… eu cred ca cine a scris aberatia asta a vazut alt meci. Am condus cu 2-0 si conform legii lui Dendritoiu am luat-o cu 3-2. Deci nu ne-u batut cu 2-0.!!!!

 6. Respect Liviu Ungureanu!
  Rapidul se transformă din toate punctele de vedere!
  Avem nevoie in toate structurile de oameni competenți
  Împreună suntem de neclintit!

 7. Mai mult decat destept! Adevarat sef de galerie, respect total! P.S. Totusi persista in greseala: tot nu a aparut trompeta legendara (Tudorica) in galerie!

 8. Felicitari! Daca galeria merge pe linia asta, atunci si echipa o sa treaca mult mai bine de momentele delicate, cum a fost repriza a doua din meciul cu „U Cluj.”

 9. Sa fiu sincer sunt din ce in ce mai surprins de atitudinea civilizata si corecta a acestui om, pe care reuseste sa o impuna si galeriei. De aceea consider ca trebuie sa-i prezint scuzele mele pentru unele postari ale mele din trecut care nu-i erau tocmai favorabile.
  Respect domnule Liviu Ungurean! HAI RAPID!

 10. Frumoase vorbe ! Galeria evoluează către normalitate și respinge încercările de a inflama atmosfera ! Hai Rapidu’ !

 11. Atitudine de adevarat Sef de galerie. Felicitari si FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.