Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Jucatorul a rupt in doua gura targului si Bergodi il vrea la Rapid! Din iarna va juca in Giulesti

Cristiano Bergodi pregătește primul transfer pentru titlu la Rapid în perioada de mercato de iarnă, după ce giuleștenii s-au apropiat de primul loc în urma succesului cu liderul FCSB.

Deși giuleștenii au ajuns la o serie impresionantă de meciuri fără eșec și au adunat 30 de puncte, la un singur punct în spatele celor de la FCSB și CFR Cluj, cu mențiunea că roș-albaștrii au un joc în minus și o vor întâlni mâine pe FC U Craiova, Rapid suferă în atac după plecarea lui Dugandzic și accidentarea lui Rrahmani.

Potrivit celor de la Sport.ro, Bergodi a fost impresionat de prestațiile lui Claudiu Micovschi din acest sezon, fotbalist împrumutat de Rapid la UTA Arad, și ar dori să-l readucă în Giulești încă din iarnă.

„Alb-vișiniii” au introdus și o clauză potrivit căreia jucătorul poate reveni la Rapid în orice moment, astfel că mutarea ar fi o simplă formalitate odată ce italianul va lua o decizie finală.

Împrumutat la UTA fără a apuca să debuteze în Giulești, Micovschi a „explodat” sub comanda lui Mircea Rednic și a adunat 9 meciuri, 3 goluri și 1 assist la Arad.

Ce declara Micovschi la semnarea contractului cu Rapid

„Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor.

Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul. S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”, spunea Micovschi, în luna august.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

 1. Pacat ca inca nu s-a deschis topic pt URIASA VICTORIE A FETELOR.

  SA BATI TRIPLA CAMPIOANA A EUROPEI…..intr-un meci de agonie si extaz.

  MINUNATE FETELE !

  Sa incepi meciul slab, sa nu iti iasa mai nimic…sa fii condusa vu 7 goluri de tripla campioana a Europei …..
  Apoi usor usor MAREŢE…SUPER FETELE au revenit….si la final MAREA VICTORIE.

  SA LE IMBRATISAM !

  BRAVO !!!

  CINSTE VOUA !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.