Gigi BecaliRapid

Gigi Becali socat de infrangerea Rapidului: „Nu ma asteptam. Au probleme si trebuie sa profitam”

Într-o seară de fotbal tensionată pe Stadionul Giulești, Universitatea Cluj a reușit să dea lovitura, învingând Rapidul cu scorul de 3-2. Revenirea spectaculoasă a ardelenilor sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău a surprins nu doar suporterii, ci și un personaj notoriu din fotbalul românesc – Gigi Becali, patronul echipei FCSB.

Analiza Severă a lui Gigi Becali

Gigi Becali, cunoscut pentru observațiile sale aspre și critice, nu a ezitat să-și exprime surprinderea față de eșecul echipei rivale, Rapid. Patronul FCSB a adus în discuție problemele pe care le percepe în jocurile importante ale echipei lui Dan Șucu, subliniind că acestea au fost evidente în meciul contra Universității Cluj.

„M-a surprins total înfrângerea Rapidului. Nu mă așteptam ca băieții lui Șucu să piardă acest meci pe teren propriu cu U Cluj. Au avut șansa să se apropie la doar două puncte în spatele nostru, dar au ratat-o. Acest lucru mă face să cred că și Rapidul se confruntă cu probleme în partidele cu adevărat importante, iar noi ar trebui să profităm de acest aspect.

Am trecut prin mai multe bătălii decât Rapidul în astfel de confruntări în ultimii ani, iar în acest campionat trebuie să demonstrăm că am învățat din înfrângerile noastre anterioare. Cu toate acestea, mi-e tot mai clar de la etapă la etapă că noi suntem principala favorită în lupta pentru titlu”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reflectarea Perspectivei Patronului FCSB

Într-o manieră caracteristică, Gigi Becali și-a impus perspectiva asupra competiției și a evidențiat faptul că FCSB rămâne principala forță, în timp ce Rapid întâmpină dificultăți în momentele-cheie. Acest punct de vedere pune sub semnul întrebării maturitatea și stabilitatea echipei rivale.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. fcsb este o echipă de circari,se vaită la orice atingere,se aruncă,urlă ca din gură de șarpe,iar anumiți arbitri gen colțescu chiar îi cred.
    Mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă rapidistii faultau cum a făcut-o argentinianul lui pește prăjit sau dacă în locul lui Papeau era șut,cred că vedea roșu din prima repriză.Cert este că ai noștri ca brazii n-au rezistența necesară pt 90 minute,ce or fi făcut în pauza asta lungă numai ei știu,probabil păcănele,șprițuri și ceva alergare de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.